מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מעוניינת לישתות מבקבוקשירן26/10/2010
יש לי תינוקת בת שלושה חודשים שנינה מעוניינת במוצץ ובקבוק מיום היוולדה בתי הראשונה (היום בת שנתיים וחצי) גם לא רצתה מוצץ ובקבוק וכשנגמר החלב היתה בעייה לתת לה תחליב חלב בבקבוק והייתי צריכה להזליף לה בכוח כי לא רצתה לאכול כלום חוץ מיניקה מהשד בבתי השנייה התחלתי לתת לה מיומה הראשון תחליב חלב (מטרנה)מיום היוולדה פעם אחת ביום בנוסף להנקה מלאה ע"מ שטעם התחליב לא יהיה זר לה כשיגמר החלב אך גם היא אינה מעוניינת במציצה של הבקבוק
ניסיתי לחמם את פיטמת הבקבוק, למרוח עליו חלב אם, קניתי את כל סוגי המוצצים והבקבוקים עם כל סוג פיטמה (כולל מוצץ לסרבנים שגם אותו היא מסרבת למצוץ) שאבתי וניסיתי דרך הבקבוק שום דבר לא עוזר האופציה היחידה היא הנקה ולהזליף לה לפה עם מזרק ע"מ שתתרגל לטעם התחליב
אני צריכה לחזור לעבודה ואף מטפלת לא מוכנה לשמור עליה כשהיא איננה מוכנה לאכול מבקבוק מה לעשות אני נואשת??????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה
שירן29/10/2010האם ניתן ליצור קשר טלפוני עם היועצות?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחכה לתגובה מה 17 לחודש....
מיואשת31/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרבנית בקבוק ומוצצים
סיגל מיכאלי02/11/2010אני אתחיל מהסוף ,תבחרי מטפלת סבלנית שתסכים להרגיל את בתך לבקבוק ואם לא מצאת כזאת סימן שלא חיפשת מספיק או שמצאת מטפלות לא מספיק מקצועיות,למטפלת מיומינת ייקח בין 2-4 ימים להרגיל תינוקת ואני בתחום 20 שנה ,אל תלחצי אל תבהלי ,התינוקת קולטת את הלחץ שלך ומגיבה בהתאם ,כשיגיע מועד חזרתך לעבודה ,התינוקת תתמודד ,מניסיון אישי בתי עשתה שביתת רעב שבועיים לא אכלה במעון אבל בבית ינקה כל הצהריים והלילה ,היו לה טיטולים רטובים היא הייתה עירנית ,ואני שמתי לב לקטנטנה בדקתי שהעור שלה לא יבש שהיא יונקת טוב ,שיש 5 טיטולים רטובים ,הסימנים הקנו לי ביטחון ולבסוף היא התעשתה והחלה לאכול במעון,אל תדאגי תהיי קשובה לילדה מצאי מטפלת ראוייה לבתך ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת רב המכר"הסוד בגידול קטנטנים"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מרגילים
שירן02/11/2010תודה על התשובה-
האם אני יכולה להרגיל אותה לבקבוק לפני הגעתה למטפלת??
איך עושים זאת שמעתי שכדאי שמשהו אחר יתן לה בקבוק אך בעלי לא מעוניין לתת לה כי הוא נלחץ כשהיא בוכה שזה לא מה שהיא רגילה ואין לידינו משפחה
האם תוכלי לתת לי טיפים איך להרגילה בהדרגה
בתי הראשונה לא אכלה 3 ימים ואחרי כן פשוט נתתי לה בכוח כמעטו שבוע עד שהיא התחילה למצוץ מהבקבוק לבד
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- איך מרגילים?????
שירן05/11/2010תודה אך איך אני יכולה לנסות להרגילה לתחליב חלב ללא המטפלת??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מלמדים תינוק לאכול מבקבוק????
שירן25/11/2010בבקשה תענו לי איך מלמדים את בתי בת 4 חודשים לאכול מבקבוק עד עכשיו ינקה בלבד ואני מעוניינת לחזור לעבודה - בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא יודעת איך להרגיל לבקבוק
שירן26/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
שירן10/11/2010איך מרגילים אותה לבקבוק??????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי - תגובה
הדס חבקין27/11/2010שלום שירן,
אולי תנסי בקבוק מיוחד של מדלה- בקבוק שהוא בעיקרון לילדים שיש להם שפה שסועה, זהו בקבוק בעל פטמה מיוחדת עם שסתום, מאד ארוכה שמטפטפת את החלב לאט לאט.
תנסי, אולי יעבוד..
בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי ו.....
שירן30/11/2010קניתי את הבקבוק אך ללא הואיל כשהיא מרגישה שנותנים לה לאכול דרך בקבוק ולא ישר מהשד היא מתחילה לבכות ולא נרגעת עד שהיא מקבלת את מבוקשה מה עושים להרגיל אותה לבקבוק?????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי ו..... - תגובה
הדס חבקין01/12/2010הי שירן,
קודם כל, שאת לא תהיה זו שנותנת לה את הבקבוק, בכלל אל תהיי בסביבה כאשר יש צורך להאכיל אותה.
שמי שנותן לה את הבקבוק יעטוף אותו עם בגד שלך (חולצה, חזיה) וינסה לתת לה לאט לאט.
תנסי שוב עם בקבוק האברמן (מה שכתבתי לך בפעם הקודמת).
ואם לא הולך, ישנן כוסיות האכלה , אולי היא תסכים מכוס? אולי עם כפית?
הכי חשוב שמי שעושה את הפעולה ישאר סובלני!!! ואסרטיבי!!
שיהיה בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)