מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייצור חלב מוגברשיר26/10/2010
אני אם לבן שלושה חודשים, הניזון מהנקה בלבד (מלבד מספר פעמים זעום)
כבר מסוף החודש הראשון להנקה , הכמויות של החלב שלי מוגברות ועולות על הכמות שהתינוק צורך.
אני משתדלת להניק אותו כל הזמן, וכאשר נותרת לי כמות חלב עודפת, סוחטת בכיור או במקלחת עד להקלה. בעבר הייתי שואבת כשהיה לי גודש אבל זה רק יצר ייצור מוגבר ובסופו של דבר אף לגודש דלקתי שאילץ אותי לקחת אנטיביוטיקה ולכן הפסקתי. אך הגודש חזר כבר מספר פעמים , וכל דבר שאני עושה- קומפרסים/ כרוב/ שאיבה להקלה- כלום לא עוזר וכל יומיים חוזר הגודש ואיתו כאבים עזים שמפריעים לתפקוד שלי. הגעתי למצב שבו אני מעונינת להפסיק להניק, אך לא יודעת איך.. קיבלתי את הכדורים מהרופא אך מפחדת לקחת אותם כי יש לי הרגשה שהגודש ימשיך להופיע.
יש גם לציין שהילד לא קם בלילה לאכול, אך רוב הפעמים אני זאת שמעירה אותו כי אני לא מסוגלת לעמוד בכאב .
איך אני מפסיקה להניק בדרך הטובה ביותר? לתינוק אין בעיה לשתות סימילאק , בדקתי מספר פעמים . אני רק לא יודעת פיזית אצלי איך אני אמורה להפסיק לייצר את החלב..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה?
שיר03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייצור חלב מוגבר - תגובה
הדס חבקין03/11/2010הי שיר,
נשמע כאילו שאת חווה שפע מדהים בחלב. טוב את עושה עם הסחיטה הידנית.
בנוגע לכדורים- ברגע שתטלי אותם לא תוכלי להניק יותר ויוצר לך גודש- לא חבל???
נראה לי שעדיף להפסיק עם ההנקה בדרך טבעית יותר- כלומר להוריד כל מס' ימים הנקה אחת ובזמן ההנקה הזאת לתת לתינוק בקבוק ולסחוט קצת חלב.
אני חושבת שכדאי שתהיי במעקב אצל אשת מקצוע על מנת שהתהליך יהיה בכמה שפחות כאב.
שיהיה בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)