ייצור חלב מוגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייצור חלב מוגבר
    שיר
    26/10/2010

אני אם לבן שלושה חודשים, הניזון מהנקה בלבד (מלבד מספר פעמים זעום)

כבר מסוף החודש הראשון להנקה , הכמויות של החלב שלי מוגברות ועולות על הכמות שהתינוק צורך.

אני משתדלת להניק אותו כל הזמן, וכאשר נותרת לי כמות חלב עודפת, סוחטת בכיור או במקלחת עד להקלה. בעבר הייתי שואבת כשהיה לי גודש אבל זה רק יצר ייצור מוגבר ובסופו של דבר אף לגודש דלקתי שאילץ אותי לקחת אנטיביוטיקה ולכן הפסקתי. אך הגודש חזר כבר מספר פעמים , וכל דבר שאני עושה- קומפרסים/ כרוב/ שאיבה להקלה- כלום לא עוזר וכל יומיים חוזר הגודש ואיתו כאבים עזים שמפריעים לתפקוד שלי. הגעתי למצב שבו אני מעונינת להפסיק להניק, אך לא יודעת איך.. קיבלתי את הכדורים מהרופא אך מפחדת לקחת אותם כי יש לי הרגשה שהגודש ימשיך להופיע.

יש גם לציין שהילד לא קם בלילה לאכול, אך רוב הפעמים אני זאת שמעירה אותו כי אני לא מסוגלת לעמוד בכאב .

איך אני מפסיקה להניק בדרך הטובה ביותר? לתינוק אין בעיה לשתות סימילאק , בדקתי מספר פעמים . אני רק לא יודעת פיזית אצלי איך אני אמורה להפסיק לייצר את החלב..

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייצור חלב מוגבר

הוספת תגובה

• תשובה?

שיר
    03/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייצור חלב מוגבר - תגובה

הדס חבקין
    03/11/2010

הי שיר,
    נשמע כאילו שאת חווה שפע מדהים בחלב. טוב את עושה עם הסחיטה הידנית.
    בנוגע לכדורים- ברגע שתטלי אותם לא תוכלי להניק יותר ויוצר לך גודש- לא חבל???
    נראה לי שעדיף להפסיק עם ההנקה בדרך טבעית יותר- כלומר להוריד כל מס' ימים הנקה אחת ובזמן ההנקה הזאת לתת לתינוק בקבוק ולסחוט קצת חלב.
    אני חושבת שכדאי שתהיי במעקב אצל אשת מקצוע על מנת שהתהליך יהיה בכמה שפחות כאב.
    שיהיה בהצלחה,
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו