הנקה לאחר 5חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה לאחר 5חודשיים
    איילי
    31/10/2010

היי ילדתי לפני 5חודשיים לפני הזמ ביתי היתה בפגייה ונאלתי לשוב שאבתי במשך חודשיים כשחזרה הבית התחלתי להניק היה לה קת קשה לינוק לא ממש הליחה לתפוס את הפטמה ואני קת פחדתי שהיא לא אוכלת ואין לי מספיק חלב אז התחלתי במטרנה כיום אני רואה שיש לי חלב שאני לוחת על הפטמות וריתי לשאול אם יש מב להתחיל להניק אם החלב בסדר???לגבי תפוקה אי אפשר להעלות ???ואם זה בסדר לשלב הנקה ומטרנה וממה להתחיל תודה חשוב לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה לאחר 5חודשיים

הוספת תגובה

• רוצה להניק תינוקת בת 5 חודשים

סיגל מיכאלי
    02/11/2010

היי אני שמחה שיש לך רצון אך האם התינוקת רוצה ??? נניח שיש לך חלב והוא יווצר תוך כדי ההנקה ,צריך לקחת בחשבון את רצון התינוקת ולכן נסי להציע לה את השד וראי את תגובותייה אם היא יונקת החלב יווצר ואם לא יהיה מספיק תתני תוספת אבל אם היא מסרבת לא כדאי להתחיל במלחמה איתה ,וכן למרות התשובה אני יועצת הנקה ,אני תמיד לוקחת בחשבון את האם וגם את התינוק בהצלחה

סיגל מיכאלי מחברת רב המכר"הסוד בגידול קטנטנים "

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו