הנקה - אנא תענו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה - אנא תענו לי
    מזל
    02/11/2010

בתי בת חודש ומוזנת מהנקה מלאה.
    1. בדרך כלל היא יונקת משד אחד כ-5דק' עד 7דק' בצורה אינטנסיבית . אני עושה לה גרפס ונותנת לה את השד השני והיא מנשנשת. האם זה בסדר? היא עולה במשקל יפה מאוד והיא ממש בוכה גם בגלל הגזים (כשהיא עושה קקי היא נרגעת) .

2. בעוד שבועיים (כשתהיה בת חודש וחצי) אני אמורה לצאת לטיול פרידה ממקום עבודתי. הטיול היו טיול כיפי וארוך (יוצאים בשעה 5:00 וחוזרים בחצות) לגבי ארוחות אני שואבת מבעוד מועד ומקפיאה ובעלי ישאר איתה. שתי שאלות: א. מה קורה אם אני לא שואבת בטיול האם לא אוכל לשוב ולהניק אותה? 2. אם אני אשאב מס' פעמים מועט בטיול (לא בכמות היניקה) האם זה מספיק על מנת לשמור על ייצור החלב? אשמח לתשובה כיון שאני מעוניינת לצאת לטיול אך לא במחיר של הפסקת ההנקה לבת שלי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה - אנא תענו לי

הוספת תגובה

• אמנם אין לי נסיון אישי

ניקול
    03/11/2010

אבל בקשר לשאלה מספר 1 - והמידע הוא מאחיות שלי - שהן אמהות מקצועיות -אך לא נשות מקצוע - כן , תינוק לפעמים מתייחס לציצי כמוצץ , או כנשנוש - וזה בסדר .

2. לא יודעת.

הרבה מזל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה - אנא תענו לי - תגובה

הדס חבקין
    03/11/2010

הי מזל,
    1. נשמע כי דפוס היניקה תקין מה גם שאת מציינת כי התינוקת עולה במשקל וההתפתחות תקינה.
    2. במהלך הטיול תהיי חייבת לשאוב- זה יהיה מאד כואב אם לא תשחררי חלב יום שלם.. גם את לא תשאבי את הכמויות שאת רגילה להניק, למחרת, כאשר תחזרי להניק את התינוקת לפי הצורך שלה, התנובה תתאזן ולא תפגע.
    תהני..
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו