חזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה
    אדמה
    03/11/2010

לילה טוב,
    שאלה לי,
    בני בן 3.5 חודשים, ניזון מהנקה מלאה, שוקל סביב 7 ק"ג.

אני עצמאית וחוזרת אט אט לעבודה, עובדת כרגע שני ערבים בשבוע והחל ממחר גם יום ארוך (כרגע עם הפסקה מתוכננת להנקה אחת בצהריים)

ועכשיו לשאלה- השאיבה כלל לא פשוטה לי, אחרי 40 דקות שאיבה יוצא לי משהו בין 40-70 מ"מ ז"א שאני צריכה כל הזמן לשאוב כדי להשאיר את מעט הארוחות כשאיני בבית.

מה דעתכן על שילוב פורמולה משהו כמו 3-4 פעמים בשבוע?

אם אתן ממליצות אז מה כדאי? ואיך עושים זאת?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה

הוספת תגובה

• יש תינוקות שגדלים יפה מאוד על תמ"ל

עמית
    09/11/2010

...אז אל תדאגי מהשילוב. לבן שלי אני משלבת תמ"ל והנקה מגיל 3 חודשים בערך בגלל חזרה לעבודה. שימי לב רק שאם את מדלגת על הנקות בצורה לא סדירה (בשעות שונות כל יום) זה קצת "משגע" את המחלבה...

אני בהתחלה שילבתי במשך השבוע ובסופ"ש התפתיתי רק להניק ואז כל שבוע התחיל עם גודש וכאבים. היום (בן 5 חודשים) אני מניקה רק בערב ובבוקר בכל ימות השבוע אז לא נוצר גודש ויש לילד מספיק מה לאכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה - תגובה

הדס חבקין
    10/11/2010

הי,
    את בהחלט יכולה לשלב תמ"ל , וגם- האם יש אפשרות לשאוב בזמן העבודה שלך? כאשר תהיי מחוץ לבית יהיה לך ממש "נחוץ" לשאוב ואז תוכלי לתת גם חלב שלך בהעדרך.
    בנוסף- באיזו משאבה מדובר? כדאי להשכיר משאבה טובה דו"צ אשר תעשה את העבודה בהרבה פחות זמן ומאמץ.
    בהצלחה,
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו