מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקה לילד בן שנה ושלושה חו'שולה08/11/2010
שלום וברכה,
אני מתכוונת להפסיק להניק את בני בימים הקרובים עקב יציאה לקורס למשך חודש ימים תוך חזרה בימי שלישי וחמישי-שבת, יש לציין כי בני סרבן מוצץ ולאאוהב לשתות בבקבוק(למעט מים) וגם לא מכיר את הטעמים של תחליפי החלב, שאלתי כיצד לבצע את ההפסקה בהדרגה יש לזכור כי אני אשהה מחוץ לבית בגלל הקורס... מעבר לכך כיצד לבצע את ההפסקה.. קיבלתי כדורי פוסיד האם הם יעילים או שמא עלי לפנות לרופא נשים למתן כדורים אחרים באם ישנם כאלו... אשמח להכוונה הנושא אקוטי כיון שהקורס מתחיל יום א' הקרוב ולא ידעתי על תחילתו קודם... כיצד ניתן לעשות זאת במהרה ובאופן של יסכן אותי בדלקת... אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הנקה
נטלי10/10/2011אני נמצאת באותה בעיה, אני מניקה את בני בן השנה וחודשיים ומנסה כבר תקופה להפסיק אך ללא הצלחה ככל שהזמן עובר נהיה יותר קשה... הוא מסרב להריח אפילו את תחליפי החלב השונים ושותה לעיתים מבקבוק מים בלבד.. לאחרונה הוא קם בלילות ובוכה ומבקש אםאםאם (אוכל) והוא יונק ממש כל הלילה ללא הפסקה מצד לצד עד כדי כך שכבר כמה פעמים שהוא מקיא בבוקר את החלב...
אני ממש במצוקה כבר אני לא יודעת איך לגמול אותו הוא ממש מכור!!!
עזרה בבקשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מקצועית אבל מניסיוני
עמית09/11/2010כשחזרתי לעבוד התחלתי להרגיל אותו לתמ"ל בחלק מארוחות היום, כל כמה ימים - ארוחה נוספת. גם אם הוא לא רגיל ואוהב בקבוק - תני לו כמה ימים ומחוסר ברירה הוא יקח (קחי בחשבון שאם את נכנעת ומניקה יהיה לו קשה יותר להסתגל לבקבוק). אחיין שלי עשה את המעבר הזה בכמה ימים בודדים בגלל סיבה רפואית של גיסתי (אז זה אפשרי...).
אני אישית עדיין מניקה בערב ובבוקר, אבל בכל מקרה בשבוע הראשון עד שהתרגלתי לשעות החדשות נוצר גודש והיו כאבים. לפי מה שקראתי פה בפורום יש כאלה שמפתחות דלקות אז אל תקלי ראש...
תצטיידי במגבות בשביל קומפרסים קרים ובכרוב לעזור לייבוש. אולי כדאי גם משאבה - לשאוב רק מעט להקלה ולא כדי לרוקן כי אז את כבר יוצרת דרישה לייצור חלב נוסף.
לגבי הכדורים - אין לי ניסיון איתם...
שיהיה בהצלחה ומציעה לך להתייעץ גם עם אחות טיפת חלב כסמכות מקצועית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)