דילוג בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילוג בהנקה
    טל
    09/11/2010

שלום,
    יש לי תינוק בן חמישה חד' שיונק הנקה מלאה ללא תוספות תמ"ל ושאיבות (לאחרונה התחלנו בטעימות ממזון מוצק והולך לא רע).
    אני מתחילה ללמוד אחת לשבוע בערב ולכן העדר מהבית מהשעה 15:00 ועד ל22:00. יש לי קושי רב עם מתן תמ"ל ועם זאת אני מתקשה לשאוב ולכן, לא נראה שתהיה לי ברירה.
    שאלתי היא האם מתן תמ"ל אחת לשבוע בערב תשבש את תפוקת החלב, אולי אפשר לתת מזון אחר (לא מבקבוק) למשל דייסה או מזון מוצק בערב?

אשמח לקבל תשובה.
    טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילוג בהנקה

הוספת תגובה

• דילוג בהנקה - תגובה

הדס חבקין
    10/11/2010

הי טל,
    גם אם כרגע קשה לך לשאוב, כאשר תהיי פיזית בלימודים את פשוט תרגישי שאת חייבת להתרוקן ואז תשאבי וזה ילך מצוין... ובכל שבוע תשאבי לשבוע שיבוא אחריו ובכך תפתר הבעיה. אפשר לתת ארוחה מוצקת שניה אחרי שהתינוק "התאמן" כשבוע-שבועיים על ארוחה אחת , ארוחה בשעות אחה"צ מה שכן, בהתחלה הכמויות לא גדולות וגם מדובר על 7 שעות... תמ"ל "מזדמן" ממש לא ישבש לך את תנובת החלב יכול להיות שתזדקקי לו בהתחלה עד ש"תתאפסי" על הנוסחא הטובה ביותר ליציאה ללימודים.
    שיהיה בהצלחה רבה!!
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו