מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגמר החלב עקב דיאטהבובגוג10/11/2010
שלום לחברות הפורום.
ביתי בת חמישה חודשים ועד כה היא ינקה נהדר והיה לי המון חלב. לפני שלושה שבועות הרופא אמר לי להתחיל דיאטה עקב עודף כולסטרול. אמנם הדיאטנית אמרה לי שערכי הכולסטרול שלי תקינים לאישה אחרי לידה, אבל עדיין פצחתי בדיאטה, די חריפה, ויום או יומיים לאחר התחלת הדיאטה ההתנהגות של ביתי השתנתה: היא התחילה לבכות בזמן ההנקה, לעזוב את השד ולינוק מעט מאוד זמן. גם התחושה בשד השתנתה - רק בבוקר הוא עמוס ושאר הזמן הוא רפוי. מצד שני, כשאני לוחצת על הפטמה יוצא חלב. הפסקתי את הדיאטה לאחר שבוע, אבל המצב לא השתנה. ניסיתי לשאוב - לא יצא כלום. לאחר שיחה עם יועצת הנקה התחלתי לקחת "חלב רב" של רפאל, 30 טיפות 3 או 4 פעמים ביום. אני לוקחת את זה כבר שבוע ומאז המצב קצת השתפר, אבל הוא לא דומה למה שהיה קודם הדיאטה, וביתי עדיין עצבנית, עוזבת את השד. כמו כן, עכשיו יש שד שהיא מעדיפה לינוק ממנו כל היום (לפעמים שד ימין, לפעמים שד שמאל, אין סדירות). לאחרונה התחלתי להרגיש סחרחורות.
אתמול הסבתא של ביתי אמרה שהיא רזתה. מאחר ואני רואה אותה כל הזמן, אין לי יכולת, כמובן, לשפוט אם זה נכון. עד כה היא היתה שמנמנה, בסביבות האחוזון ה 50. עוד לא הלכתי לטיפת חלב ולכן אין לי מושג מה המצב שלה היום.
אני שותה לפחות 2.5 ליטר ביום.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגמר החלב עקב דיאטה - תגובה
סיגל מיכאלי22/11/2010היי צעד אחר צעד,התחלת בדיאטה מסיבה בריאותית התייעצת אם דיאטנית ובכל זאת התחלת בדיאטה חריפה לדברייך,אני מציעה שתתיעצי שוב תקבלי תפריט שיספק את אבות המזון עם דגש לכולסטרול בריא,בנוגע לבתך ולהנקה כנראה שהקטנטנה מרגישה אותך ורגשית המתח שעברת והדיאטה השפיעו לכן חיזרי לשגרה בתזונה מאוזנת,דמייני שיש לך חלב בשפע ובאופן הדרגתי החלב יחזור וההנקה תימשך
בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת "הסוד בגידול קטנטנים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)