מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב הנקה ותמ"למיטל11/11/2010
שלום,
בני בן 4 חודשים עד כה ניזון מהנקה מלאה בלבד!! בחודשיים הראשונים העלה יפה מאוד במשקל ואילו בחודשיים האחרונים העלה רק 400 גרם לחודש. יש לציין כי לקראת סוף ההריון ובחודשיים הראשונים של אחרי הלידה לא היה לי תאבון בכלל בקושי אכלתי ולא הבנתי איך בכל זאת יש לי חלב והתינוק עולה יפה במשקל ועכשיו שחזרתי לאכול מסודר הוא לא עלה כמו שצריך.. האחות בטיפת חלב אמרה לי שכנראה התינוק גמר לי את כל המאגרים ושעכשיו החלב שלי לא איכותי והרופא בטיפת חלב אמרה לי שאין לדעת מה הסיבה שהוא לא עולה והמליצה לי לתת תוספות ולשלב הנקה ודייסה לקראת שינה.. הבנתי שמתן בקבוק תמ"ל פוגע בייצור החלב ואני כ"כ רוצה להמשיך להניק אני אוכלת ממש בריא עכשיו מה עליי לעשות? האם ייתכן כי נגמרו לי המאגרים בשל תת התזונה?? עשיתי בדיקות דם והכל בסדר. כמובן שבריאותו של בני חשובה לי מכל ואם אצטרך לתת תמ"ל אז אתן.. אם תמליצי לי לשלב תמ"ל להנקה אז איך אוכל לעשות זאת אני אצטרך לשאוב? כמה פעמים להניק? כמה לתת בקבוק? וכמה לשאוב על מנת שלא ייפגע ייצור החלב?
אגב הוא נולד במשקל 2.688 וכיום הוא שוקל 5.920
אודה לך על תשובתך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב הנקה ותמ"ל - תגובה
הדס חבקין21/11/2010הי מיטל,
מה זה השטויות אלו??? ברור שהחלב שלך איכותי ביותר!! וגם- תינוקך יותר מהכפיל את משקל הלידה שלו בגיל 4 חודשים, ולכן משקלו תקין.יכול להיות שאחרי שהוא עלה כ"כ הרבה בהתחלה הוא פשוט "נתקע" קצת וזה ממש ממש בסדר כל עוד שאר ההתפתחות שלו תקינה.
לגבייך- המשיכי לאכול טוב ובריא והמשיכי להניק, ובעיקר תסנני אנשים שלא מבינים כלום בהנקה!!!
בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)