מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקיות של PLYTEX להקפאת חלבמירי30/11/2007
שלום
בער קניתי שקיות להקפאת חלב של מדלה שהגיעו עם סגירת רוכן.
אתמול קניתי את השקיות של פלייטקס כדי שיתאימו לבקבוק של פלייטקס שקניתי.
הבעייה היא ששקיות אלו פחות יציבות מאלו של מדלה ואף מגיעות ללא סוגר.
איך ניתן לסגור את השקיות הללו בסגירה טובה כדי שהחלב לא שפך מהן.
מספיק שהוא יפשיר קצת הוא כבר מטפטף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למירי
ג'ניס זאוסמר30/11/2007שלום רב,
מעניין שאת לא הראשונה עם השאלה הזאת בדיוק השבוע.
האם את בטוחה שקנית שקיות להקפאה או רק לשמירת חלב בתוך הבקבוק ?
יש סוגרים לשקיות אוכל רגילות - את יכולה להשתמש בהם. מקווה שלא ייזל החלב.
או תקני שקיות להקפאה שבאים עם סורים מלחתחילה.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלייטקס מצאתי תשובה ויש לי עוד שאלה
מירי01/12/2007ג'ניס שלום,
אלו בטוח שקיות להקפאת חלב,בחיפוש קצר בפורומים השונים מסתבר ששקיות אלו מגיעות ללא סוגר שזה מאוד מוזר והן גם מאוד מאוד לא יציבות. יש שיטותת מקוריות לסגור אותן: סלוטייפ, אטב כביסה, אטב של שקיות דייסה, אני סוגרת עם חוטי המתכת שמגיעות עם שקיות הקוקי (אלו המיועדות לבחשול) וכדי לייצב אותן בהקפאה אני מניחה אותן בכוס חד פעמית.
שקיות מדלה שקניתי בעבר היו מאוד יציבות ועם סוגר רוכסן אבל מאוד מאוד יקרות, חבילה עם 25 שקיות עלתה לי 75 ש"ח לעות פלייטקס שחבילה עם 125 שקיות עולה 43 ש"ח והיא גם מתלבשת ישירות על הבקבוק שלהם כך שלא צריך להעביר מבקבוק המשאבה לשקית ומהשקית לבקבוק האכלה.
היום אעשה ניסיון להלביש את השקית על בקבוק המשאבה ולשאוב ישירות ישר לשקית.
האם את יודעת כיצד מלבישים את שקית ההקפאה בתוך הבקבוק של פלייטקס?? יש להם את השקיות הרגילות (לא להקפאה) שהן יושבות בדיוק בבקבוק, בשקית ההקפאה יש מין סימון אבל הן לא יציבות ואינני יודעת איך למקם אותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי
ג'ניס זאוסמר01/12/2007היי,
ידוע לכולנו על המחיר הכבד - כרגע אין ברירה זה מה יש.
ברור שאת מכירה את התחום טוב מאוד וכנראה שהשיטה שלך טובה גם לגבי הסוגר וגם העמידה בכוס חד פעמי כדי שלא היהו נזילות.
לי אין נסיון עם בקבוק כזה - לא השתמשתי אף פעם.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)