צינון והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינון והנקה
    שיר
    14/11/2010

גם בתי בת ה4 חודשים וגם אני מקוררות..
    אצלה זה מקשה מאוד על ההנקה (היא ממש נחנקת) מתנתקת ובוכה, זה נמשך כבר כמה ימים, מעבר לטיפות מי מלח שאני נותנת לה 3 פעמים ביום, מה עוד אפשר לעשות?
    ולגביי, האם מותר אקמול צינון בהנקה?
    תודה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינון והנקה

הוספת תגובה

• עזרה

שירן
    14/11/2010

אני לא מומחית אך מנסיון שלי לבתי בת ה3 וחצי חודשים עזר שעשיתי לה טיפול עם מכשיר אדים ניתן לטפטף טיפות של אקליפטוס לימוני לתוך המים + טיפות שטיפטפתי על המזרן ועל החולצה שלה (ליד הצוואר) של גנבול פלוס (GENVOL PLUS) הפותחות את דרכי הנשימה - טיפול זה עזר גם לי ללא צורך בתרופות - בהצלחה!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משאבת אף

עמית
    16/11/2010

מעבר למי מלח וטיפות ליד הראש בזמן השינה אני השתמשתי במשאבת אף ממש לפני ההנקה ולפעמים בקטנה גם תוך כדי וככה הקטנציק לא היה צריך להתנתק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להישתמש במשאבת אף

שירן
    16/11/2010

ממקרה שאני ראיתי אישית וכן מהתייעצות עם רופאת הילדים שלי - לא מומלץ בכלל להשתמש במשאבת אף לילדים מכיוון שהשאיבה גורמת להיתפוצצות של כלי דם ונימים בתוך האף דבר היכול לגרום לדימומים - נסו שיטות אחרות- בסוף הכל עובר!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינון והנקה - תגובה

סיגל מיכאלי
    22/11/2010

היי ,לגבי התקררות ,הרבי בשתיית תה עם לימון ,תאכלי שן שום אחת ליום ,לגבי בתך עשי לה עיסוי הניחי את 2 אצבעות ידיך מעל לאף שלה ורדי עם האצבעות כלפי מטה ולצדדים ,עסי את האיזור הצידי של האף ,בנוסף תעשי לה עיסוי טוב שמעורר את המערכת החיסונית,לא מומלץ משאבת אף
    בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת"הסוד בגידול קטנטנים"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו