מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינון והנקהשיר14/11/2010
גם בתי בת ה4 חודשים וגם אני מקוררות..
אצלה זה מקשה מאוד על ההנקה (היא ממש נחנקת) מתנתקת ובוכה, זה נמשך כבר כמה ימים, מעבר לטיפות מי מלח שאני נותנת לה 3 פעמים ביום, מה עוד אפשר לעשות?
ולגביי, האם מותר אקמול צינון בהנקה?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
שירן14/11/2010אני לא מומחית אך מנסיון שלי לבתי בת ה3 וחצי חודשים עזר שעשיתי לה טיפול עם מכשיר אדים ניתן לטפטף טיפות של אקליפטוס לימוני לתוך המים + טיפות שטיפטפתי על המזרן ועל החולצה שלה (ליד הצוואר) של גנבול פלוס (GENVOL PLUS) הפותחות את דרכי הנשימה - טיפול זה עזר גם לי ללא צורך בתרופות - בהצלחה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשאבת אף
עמית16/11/2010מעבר למי מלח וטיפות ליד הראש בזמן השינה אני השתמשתי במשאבת אף ממש לפני ההנקה ולפעמים בקטנה גם תוך כדי וככה הקטנציק לא היה צריך להתנתק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להישתמש במשאבת אף
שירן16/11/2010ממקרה שאני ראיתי אישית וכן מהתייעצות עם רופאת הילדים שלי - לא מומלץ בכלל להשתמש במשאבת אף לילדים מכיוון שהשאיבה גורמת להיתפוצצות של כלי דם ונימים בתוך האף דבר היכול לגרום לדימומים - נסו שיטות אחרות- בסוף הכל עובר!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינון והנקה - תגובה
סיגל מיכאלי22/11/2010היי ,לגבי התקררות ,הרבי בשתיית תה עם לימון ,תאכלי שן שום אחת ליום ,לגבי בתך עשי לה עיסוי הניחי את 2 אצבעות ידיך מעל לאף שלה ורדי עם האצבעות כלפי מטה ולצדדים ,עסי את האיזור הצידי של האף ,בנוסף תעשי לה עיסוי טוב שמעורר את המערכת החיסונית,לא מומלץ משאבת אף
בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת"הסוד בגידול קטנטנים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)