תופעה מוזרה-דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה-דחוף!
    קרן
    02/12/2007

ביומיים האחרונים בכל פעם כשאני מניקה בצד שמאל אני מרגישה כאב (שלא נפסק)באזור הפיטמה העניין הוא שעכשיו שמתי לב שיש לי שם מין גוש בצד הרגשתי בזה גם אתמול אבל חשבתי שזה גודש...עכשיו הנקתי משם שנית ואני רואה שהגוש נשאר...האם אני צריכה להבדק?או שזה דבר מצוי בזמן ההנקה? תודה ענקית מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה-דחוף!

הוספת תגובה

• כאב - תשובה לקרן

ג'ניס זאוסמר
    02/12/2007

קרן שלום,
    נראה לי שיש לך צינורית חסומה.
    זה מתבטא בכאב, "גוש" בכל איזור השד, אודם לפעמים.
    הכאב ממוקם לאיזור מאוד ספציפי ומרגישים את הגוש במישוש.
    אני ממליצה חהניק הרבה בצד הזה
    לעסות את האיזור גם בזמן ההנקה
    לשים קומפרסים חמים
    לרכון מעל הכיור לאחר שמילית אותו במים חמים(לא חם מדי שלא תקבלי כוויה) ולעסות את השד בזמן שאת רוכנת מעל הכיור וכל השד בתוך המים
    והרבה להניק מהצד הזה
    אם המצב לא עובר תוך כמה ימים יש לפנות לרופא
    תרגישי טוב
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ניס תודה...

קרן
    04/12/2007

האמת שהנקתי מאותו הצד כמה פעמים וזה עבר לי העניין הוא שהכאב בזמן ההנקה נמשך...הוא לא כ"כ חזק אבל זה ממש לא נעים(זה רק בצד שמאל) ועכשיו שמתי לב ששוב נהיה לי גודש באותו המקום כמו בפעם הקודמת...מה את מציעה לעשות וממה זה נובע שנסתם לי באותו המקום פעמיים..
    ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקרן

ג'ניס זאוסמר
    04/12/2007

או שעדיין לא עבר לגמרא או שנחסם שוב.
    יש נשים עם נטייה לתופעה הזאת.
    צריך לעשות בדיוק כמו שאמרתי ומהסימן הראשון.
    תבדקי אם החזיה לא הדוקה מדי או משהו אחר לוחץ שם.
    אומרים שאם לוקחים לציטין אפשר לשפר/למנע צינוריות חסומות - תראי מה אומרים בבית טבע.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרה במצב...

קרן
    09/12/2007

קודם כל תודה על הסבלנות..זה ממש חשוב לי.
    מה שקרה זה שמאתמול בלילה יש לי חום (38.5),חולשה חזקה ונורא כואב לי כשאני נוגעת בשד שמאל.
    אני חושבת שאלו סימנים לדלקת...אם כן,אני אשמח שתפרטי לי על דרכי טיפול ולדעת אם לפנות לרופא
    תודה ענקית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן

ג'ניס זאוסמר
    10/12/2007

קרן,
    את צריכה לרוקן את השד או על ידי הנקה טובה או שאיבה - אין בעיה שהתינוק יינק בכלל. אם החום עדיין לא ירד את חייבת ללכת לרופא ולקבל אנטיביוטיקה ולהמשיך להניק - לא להפסיק לרוקן את השד ,חשוב מאוד!!
    תודיעי לי מה קורה
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון להיום...

קרן
    10/12/2007

החום ירד לי...ואני באמת מניקה הרבה מצד שמאל עדיין קצת כואב לי...אבל אני חושבת שזה משתפר.. בהתחשב במצב אני עדיין צריכה לפנות לרופא או שזה כבר יחלים מעצמו?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן

ג'ניס זאוסמר
    11/12/2007

אני באמת שמחה שאת מרגישה יותר טוב.
    אם יש שיפור והחום ירד אין צורך לפנות לרופא.
    תמשיכי להניק הרבה - לפעמים לוקח זמן עד שהשד משקם את עצמו מבחינת התפוקה - תהיה סבלנית.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו