מלחמה בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלחמה בהנקה
    רחל
    24/11/2010

בני בן חודשיים. די מההתחלה הוא קיבל תגבורת של סימילק, בעיקר בשל הדרכה לא נכונה כיוון שהוא רצה לאכול כל הזמן, ואמרו לי שזה מוגזם.
    יעצו לי לשאוב. אני שואבת 4-6 ביום,אבל לא מקבלת כמויות טובות, בערך 30 CC ביום ובבוקר מקסימום 70CC.
    המליצו על מכשיר SNS לתגבורת מזון, אבל אז המצב נהיה גרוע יותר כי כמות החלב ירדה. לא שאבתי בתקופה זו כי כך יעצו לי.
    האם עדין יש מה לעשות כעת? האם שאיבה בפני עצמה יכולה להגביר את החלב מעבר לכמות הזו?
    היניקה שלו קצרה בתחילת כל ארוחה עד שמאבד את הסבלנות. האם יש טעם להמשיך ביניקה קצרה זו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלחמה בהנקה

הוספת תגובה

• מלחמה בהנקה - תגובה

שרית פאר
    26/11/2010

את יכולה להתחיל כל ארוחה בהנקה משני הצדדים והשלי במידת הצורך, לאחר מכן לשאוב משני הצדדים 15 דקות כל צד כאשר לאחר כל 5 דקות להחליף צד - רוב הסיכויים שלא יצא כלום והמטרה היא להגביר ייצור.
    ה SNS הינו כלי מצויין להמשיך הנקה ולהימנע מבקבוקים אך עדיין לפעמים צריך תגבור.
    ממליצה על מוצר שנקרא מור-מילק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלחמה בהנקה-שאלת המשך

רחל
    27/11/2010

שלום,
    בקשר לתשובתך רציתי לשאול - האם ניתן להגביר את החלב בשאיבה בלבד? הוא בינתיים יונק מעט מאוד בתחילת כל ארוחה, ואני מקווה שאם תעלה כמות החלב, זה יבוא לו יותר בקלות ואז יהיה יותר קל "לשכנע" אותו לינוק ברצינות יותר.
    אני מצליחה להגיע עם 4-5 שאיבות ביום רק למקסימום 40CC במשך היום (עם מדלה-לקטינה) כאשר הוא אוכל מבקבוק תמ"ל הוא אוכל 120 CC! האם יכול להיות שמכונת שאיבה אחרת תצליח לשאוב יותר חלב, אף שזו נחשבת מכונה טובה?
    תודה, רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלחמה בהנקה-שאלת המשך - תגובה

שרית פאר
    29/11/2010

אפשר להגביר ייצור חלב בשאיבות.
    יש לשאוב אחרי כל ארוחה 5 דקות מכל צד 3 סבבים - סה"כ 15 דקות בכל צד וגם אם לא יוצא להמשיך בשביל ליצור גירוי.
    מספר השאיבות צריך להיות 6-8 ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו