אין לי מספיק חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי מספיק חלב
    ליאת
    24/11/2010

התינוק שלי בן 6 שבועות בימים הראשונים לא הנקתי אותו כיון שהייתי אחרי קיסרי והיה לי קשה לתפקד ומאז אני מניקה אותו ונותנת תוספת בכל ארוחה כי החלב שלי לא מספיק לו. כשאני שואבת יוצא לי 20-30 מ"ל מ 2 הצדדים ביחד (בעצם כמעט כלום) ואין לי גודש בכלל וגם לא היה, השד ממש רך ומרגיש ריק.כשהוא יונק הוא די מתעצבן כאילו שלא יוצא לו חלב, הזמן היחיד שהוא רגוע על הצד זה אחרי בקבוק כשהוא בעצם סתם מוצץ את הפיטמה עד שהוא נרדם, שזה גם בעיה כי הוא לא מוכן לקחת מוצץ. בקיצור ניסיתי הכל נתתי לו לינוק בתדירות גבוהה ושאבתי מלא לפעמים אפילו לא יצא כלום, ועכשיו התחלתי לקחת כדורי חילבה כבר שבוע ועדיין אין שינוי..מה עוד אפשר לעשות בכדיי שיהיה לי יותר חלב אני כבר ממש לפניי ייאוש וויתור על הנקה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי מספיק חלב

הוספת תגובה

• שאלה - כדורי החילבה לא עזרו לך????

שירן
    25/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי מוטיליום, צריך מרשם אבל עוזר

כוכבית
    26/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מספיק חלב - תגובה

שרית פאר
    26/11/2010

ממליצה לך להיפגש עם יועצת הנקה בכדי שתעריך את ההנקה ותוכל להמליץ לך מה כדאי לך לעשות.

בעקרון בכדי להגביר ייצור, הדבר הראשון שאני ממליצה הינו להתחיל כל ארוחה בהנקה משני הצדדים ואם צריך להשלים, ואז לשבת ולשאוב מכל צד 15 דקות כאשר כל 5 דקות את עוברת לצד שני - לא צפוי שייצא משהו, המטרה היא גירוי של השד לייצור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו