מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא החלטית בעינין ההנקהבת06/12/2010
אני מההתחלה ועד היום שהתינוקת שלי בת חודשיים מניקה לסרוגין פעם ביום פעמיים ביום שלוש וגם מניקה ונותנת בקבוק כי התינוקת בוכה שהיא רעבה לאחר ההנקה זה כיף להניק ולפעמים לא כי או שאני עייפה או שפתאום לא מתחשק לי או שאמא שלי אומרת לי שאני מעבירה גזים ובגלל זה היא בוכה או שבא לי לאכול ולשתות דברים שלי כדאי בחוץ לא נעים לי להניק אז ברור שבקבוק וכך נוצר שיש לי בקושי חלב ולפני שבוע וחצי בערך הפסקתי לגמרי להניק אפילו את המעט הזה ועכשיו אני מצטערת אבל זה עדיין בעייתי כי אני לא מתמידה אז מה זה שווה וגם אין חלב מספיק כשאני שואבת יש עכשיו אחרי השבוע וחצי בקושי 40 מיל' אני שואבת וזורקת כי עבר הרבה זמן ובטח החלב שיושב בחזה ולא נאכל כל יום אז נראה לי שהוא לא טוב מקולקל אולי חידקים בקיצור אני די לא מבינה רוצה אבל מתוסכלת כשהייתי מניקה ואחר כך הילדה היתה בוכה השאלה אם כדי לנסות שוב או לוותר לגמרי האם אפשר לנסות שוב ואיך לעשות את זה גם בנוסף הייתי מניקה רק מחזה אחד מצד שמואל כי מהצד השני היה קשה גם לי וגם לילדה לינוק אז ויתרתי והנקתי רק משמאל תעזרי לי להחליט בבקשה ואיך עושים את זה??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא החלטית בעינין ההנקה - תגובה
שרית פאר08/12/2010אני לא אוכל לעזור לך וגם אף אחת אחרת לא.
את צריכה להחליט מה את רוצה, את הגוף לא ניתן לשגע, הוא מבין שאין קליינטים לחלב שלו והוא מפסיק את הייצור, ייצור החלב דורש הרבה אנרגיה מהגוף והוא אינו מוכן לבזבז זאת לשווא.
חלב אם אינו מתקלקל גם אם לא שאבת שבוע וחצי, מה שיוצא את בהחלט יכולה להאכיל את תינוקך.
כמובן שכל חלב אם שאת נותנת הינו ברכה והוא מגן על בריאותה של התינוקת שלך אך בדרך שאת הולכת החלב מהר מאד יעלם.
החליטי מה את רוצה ותלכי עם זה.
במידה ואת רוצה לתת חלב אם את יכולה להתחיל לשאוב כל 3 שעות ולתת לתינוקך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)