כאבים בזמן הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן הנקה
    לימור
    12/12/2010

שלום רב,
    אני ילדתי לפני 10 ימים והחלטתי להניק. כהתחלתי להניק נתקלתי בכאבים נוראיים ובפטמות פצועות. במחלקה בזמן אישפוזי עזרו לי וגם עם יועצת הנקה בביה"ח כולם עזרו לי עם התנוחה של התינוק מהצד וזוהי התנוחה שלי מאוד לא נוחה. ניסיתי וניסיתי המון עם התנוחה שהתינוק מלפנים. גם זה לא עזר והפטמות עדיין פצועות וכואבות. הנקתי מס' פעמים מעטות עם פטמת סיליקון מעל וזה עזר לי אבל לא כל כך לתינוק שלי. המשכתי להניק והפטמות שלי עדין פצועות לכן עברתי לשאיבה.
    כשהייתי עם היועצת הנקה היא שקלה את בני לפני הנקה ואחרי הנקה והוא לא ינק מספיק, היא בדקה את הוואקום בפיו והווקום היה בסדר...
    אני מאוד מאוד רוצה להניק מהחזה ולא ממשאבה ואני מתעקשת אבל אני כבר קרובה להתייאש. מבקשת את עזרתכם מה לעשות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן הנקה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן הנקה - תגובה

שרית פאר
    16/12/2010

שלום לימור,
    כתבת כי נפגשת עם יועצת הנקה , היא לא עזרה לך ?
    דרך האינטרנט אין לי אפשרות לעזור לך, את צריכה יועצת הנקה שתעבוד איתך - לפעמים יותר מפגישה אחת , ותתרגל איתך את מלאכת ההנקה.
    יועצת ההנקה גם אמורה ללוות אותך לאחר הפגישה.
    צרי איתה קשר שוב ואמרי לה כי אינך מצליחה לחבר את תינוקתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו