הגברת חלב באמצעות שאיבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגברת חלב באמצעות שאיבות
    רחל
    12/12/2010

שלום,
    בני בן חודשיים. אני מניקה מעט מאוד, כיוון שאם כבר הוא מסכים לינוק, ההנקה אינה משביעה אותו.בעקבות זאת עיקר הארוחה שלו היא תמ"ל-סימילק.אני עדין רוצה להניק אותו, לפחות חלקית.
    יעצו לי להגביר חלב באמצעות שאיבות. אני מנסה לשאוב בין 4-6 פעמים ביום במשאבת מדלה-לקטינה שנחשבת טובה, אבל לא רואה שיפור משמעותי בכמות החלב.
    התעוררה אצלי שאלה האם אני שואבת נכון. כיוון שמדובר במשאבה דו צידית אני שואבת משני הצדדים ביחד משהו כמו 10-15 דקות. ראיתי שממליצים 5 דקות מכל צד לסחרוגין 3 פעמים. האם ההמלצה נכונה גם למשאבה דו צידית? איך וכמה זמן עלי לשאוב כדי להגביר את תפוקת החלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגברת חלב באמצעות שאיבות

הוספת תגובה

• למה אין תגובה?????

רחל
    16/12/2010

מחכה מאוד לתגובה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגברת חלב באמצעות שאיבות - תגובה

שרית פאר
    16/12/2010

שלום רחל,
    במידה ויש משאבה דו צדדית זה חוסך זמן וזמן השאיבה המומלץ הינו 15 דקות גם אם לא יוצא כלום.
    בנך בן חודשיים ולפי מה שאת כותבת אני מבינה שהשד הופעל לעיתים רחוקות.
    עליך לשאוב כמספר הפעמים שהתינוק אוכל, כלומר 8 פעמים ביממה כולל בלילה.
    ישנם תוספי מזון המגבירים ייצור חלב,
    בברכה
    שרית פאר - אחות מוסמכת, יועצת הנקה IBCLC ומלווה לאחר לידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו