מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!!אמא ל214/12/2010
היי
ביומיים האחרונים כנראה שהייתה לבן שלי קפיצת גדילה הוא ינק כל שעתיים בערך במקום כל 3
שמתי לב שהחזה לא מלא כרגיל לפני הנקה
כמעט כל יום אני שואבת פעם אחת ב 22:00 בלילה (הארוחה האחרונה לפני השנת לילה) כדי שיהיה לו יותר קל לאכול מכיון שהוא ישן רב הזמן בזמן הזה
בד"כ אני שואבת בלי שום בעיה תוך כמה דקות 120 מ"ל
הפעם שאבתי בקושי רב מאוד 90 מ"ל וזהו אין לא יוצא יותר!!!
וזאת אחרי שכמו שאמרתי קודם כל היום הרגשתי שהחזה יחסית רך כל הזמן ומרגיש מרוקן ולא מלא כתמיד (למרות שבבוקר אחרי שנת הלילה הוא כן היה מלא)
מה קרה? האם "נגמר" לי החלב??? מה אני יכולה לעשות
בנוסף לכך תמיד אחד מהצדדים מלא יותר והשני פחות מאחד אני שואבת בד"כ 50 מ"ל ומהשני 70 מ"ל ואפילו יותר
מה אני יכולה לעשות כדי לאזן את הכמות בשני הצדדים
אשמח לעזרתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה!!! - תגובה
הדס חבקין15/12/2010אמא יקרה,
קודם כל -הרשי לי להרגיע אותך , אנחנו לא שווים כמעט בשום איבר בגוף ... יד ימין כותבת יותר טוב מיד שמאל ושד אחד מייצר כמות מסוימת וצד שני מייצר יותר או פחות..זה לכשעצמו תקין!! אני לא ממש מבינה למה את שואבת כאשר הילד ישן... כשהוא ישן-תשני!! (אלא אם יש בעיה של עליה במשקל???)
בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אמא ל216/12/2010אני שואבת גם כדי להקפיא חלב וגם לפעמים את הארוחה האחרונה שלו לפני שאני הולכת לישון אני נותנת לו בבקבוק וזה עוזר לו לישון יותר ולהתעורר אחרי 5 שעות במקום 3 וזה נותן לי זמן שינה ארוך יותר
אבל זאת לא הייתה השאלה העיקרית
אני מודאגת כי ימים האחרונים כשאני שואבת אני שמה לב שאני שואבת פחות מלפני שבוע לדוגמא
כמו שאמרתי לפני שבוע הצלחתי לשאוב בלי בעיה תוך כמה דקות 120 מ"ל ועכשיו בקושי רב אני מצליחה 90 מ"ל
הכמות שאני שואבת לא אמורה לעלות עם הזמן? הוא לא אמור לאכול יותר ככך שהוא גדל?
מה אני יכולה לעשות כדי להגביל את תנובת החלב? אם יש צורך בכך בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
הדס חבקין20/12/2010אמא יקרה,
דוקא לא.. ככל שתינוק גדל כך הוא עולה פחות במשקל (החל מגיל 4-5 חודשים)..תינוקות יונקים בד"כ מסופקים ממנה של 100-120CC , נשמע לי סביר שיוצא לך 90.
לא נראה לי שיש צורך בהתערבות כלשהיא.
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)