מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין קקיkati14/12/2010
שלום
הבן שלי בן 3שבועות יונק בלבד כ9 פעמים ביום, עד לפני יומיים עשה בין 4-6 קקי, ביומיי אחרונים הוא עשה רק פעם אחת. פיפי יש בשפע, אני רואה בליות וגם שהציצים מתרוקנות לאחר הנקה, האם זה תקין? קקי 1 ביום? כמה קקי אמור להיות החל שבוע 3?
שני, בהנקה קורה כמה פעמים שהוא כאילו מיתיאש וזז וקצת מתבכיין כאילו משהו מפריע לו או כואב, זה נמשך כמה שניות והוא ממשיך לינוק כרגיל. מה זה יכול להיות?
האם ניתן להשכיב אותו מיד בתום ההנקה או שכדי לחכות? כמה?
אני שמתי לב שלפעמים הוא מבקש לינוק רק כדי לישון האם לתת לו או לא?
תודה רבה על התשובות
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך אין קקי
kati15/12/2010עוד שאלה, הבטן שלא משמיעה רעשים כל הזמן האם זה מצביע על משהו לא תקין?, ועוד הו מוציא נאדים כל הזמן, האם זה אומר שהוא לא יסבול בגזים?
תודהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אין קקי - תגובה
הדס חבקין15/12/2010הי קרן,
קצת קשה לי לאבחן דרך האינטרנט.. הייתי מציעה שתיגשי איתו לרופא ילדים על מנת שיעריך את מצבו של בנך.
בנוגע לשאלתך הראשונה- יכול להיות עצירות ויכול להיות שהכל תקין.
בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להתיחס בבקשה לשאלות האחרות?
kati16/12/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)