אין קקי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין קקי
    kati
    14/12/2010

שלום
    הבן שלי בן 3שבועות יונק בלבד כ9 פעמים ביום, עד לפני יומיים עשה בין 4-6 קקי, ביומיי אחרונים הוא עשה רק פעם אחת. פיפי יש בשפע, אני רואה בליות וגם שהציצים מתרוקנות לאחר הנקה, האם זה תקין? קקי 1 ביום? כמה קקי אמור להיות החל שבוע 3?

שני, בהנקה קורה כמה פעמים שהוא כאילו מיתיאש וזז וקצת מתבכיין כאילו משהו מפריע לו או כואב, זה נמשך כמה שניות והוא ממשיך לינוק כרגיל. מה זה יכול להיות?

האם ניתן להשכיב אותו מיד בתום ההנקה או שכדי לחכות? כמה?

אני שמתי לב שלפעמים הוא מבקש לינוק רק כדי לישון האם לתת לו או לא?

תודה רבה על התשובות
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין קקי

הוספת תגובה

• המשך אין קקי

kati
    15/12/2010

עוד שאלה, הבטן שלא משמיעה רעשים כל הזמן האם זה מצביע על משהו לא תקין?, ועוד הו מוציא נאדים כל הזמן, האם זה אומר שהוא לא יסבול בגזים?

תודהההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אין קקי - תגובה

הדס חבקין
    15/12/2010

הי קרן,
    קצת קשה לי לאבחן דרך האינטרנט.. הייתי מציעה שתיגשי איתו לרופא ילדים על מנת שיעריך את מצבו של בנך.
    בנוגע לשאלתך הראשונה- יכול להיות עצירות ויכול להיות שהכל תקין.
    בהצלחה,
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להתיחס בבקשה לשאלות האחרות?

kati
    16/12/2010

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו