מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מור מילקמזל14/12/2010
בהמשך לתגובתך, אני משלבת שאיבות לפחות פעם פעמיים ביום למרות שיוצא מעט מאוד (בערך 10-20 מ"ל במשך חצי שעה). מניקה בערך כל שעתיים שלוש. בני אוכל בערך 5 דקות מצד אחד ולא יותר מדקה שתיים מהצד השני( לא תמיד מעוניין בצד השני).התינוק עולה במשקל בערך 700-800 גרם בחודש.
4 טיטולים רטובים ביום, יציאה פעם ביומיים.
ישנם ימים (בודדים) שאני מרגישה את החזה מתמלא והתינוק יותר רגוע, אך מרבית הזמן אינני מרגישה שיש מספיק חלב ובני פחות רגוע.האם יתכן שגם כשאני מרגישה שהחזה ריק, יש לי חלב במידה מספקת?
אני מקפידה על תזונה תקנית, שותה 2-2.5 ליטר מים ביום. משתדלת לנוח. יש לציין כי עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כ 3 שנים. האם יש קשר?
האם מומלץ לעבור ל"רב חלב" או חילבה?
אני מעוניינת להניק לא פחות מגיל חצי שנה,מקווה שיותר...
אודה לתשובתך המהירה,
מזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור מילק - תגובה
הדס חבקין15/12/2010הי מזל,
נשמע לי שהכל תקין , לפי העליה של התינוק במשקל...תנסי להציע לו את השד ליותר זמן- תנסי להוציא לו אויר (גרפס) ולהציע את הצד השני או אפילו לחתל ולהציע לו להמשיך.
אין קשר לניתוח להגדלת חזה כיוון שלא נוגעים בצינורות החלב.
אני מכירה את החילבה - כמוסות ללא ריח נטילה של 3 כמוסות כפול 3 ביום, בנוסף להנקה מרובה ושאיבות. לא מכירה את הרב חלב ומה הוא מכיל.
בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)