ירידה משמעותית פתאומית בכמות החלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה משמעותית פתאומית בכמות החלב
    יערה
    05/12/2007

ביתי בת 4 חודשים, ונמצאת מזה חודש במעון. עד עכשיו שאבתי לה כל יום שתי מנות למעון ולא היה לי בעיה. באופן פתאומי בימים האחרונים אני מצליחה לשאוב מקסימום מנה אחת,וגם כאשר אני מניקה בשעות אחה"צ והערב אין לי מספיק חלב. (אני רואה שביתי מתעצבנת כשהיא יונקת ובדקתי ואכן לא יוצא לה כלום) רציתי לדעת ממה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות כדי להגביר תפוקה. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה ליערה

ג'ניס זאוסמר
    05/12/2007

שלום יערה,
    מאוד יכול להיות שירדה כמות החלב מעז שהתחלת לשאוב . גם עם המשאבה הטובה ביותר (ומאוד כדאי שיהיה לך הכי טוב) עלולה תפוקת החלב לרדת.
    ואפילו המכשיר הטובה ביותר לא מעתיקה הנקה של תינוק ולכן הכמות עלולה לרדת.
    קודם כול תשיגי מכשיר יותר טוב
    שנית - 3 קפסולות חילבה 3 פעמים ביום.
    תלחצי על השד בזמן הנקה והשאיבה
    תניקי הרבה ותשאבי יותר.
    יכול להיות שזה זמני ואף תכלי לחזור לכמות הקודמת.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ליערה..

דקלה
    06/12/2007

היי יערה, קראתי את שאלתך ורציתי לשאול אם אפשר מס' דברים אם אפשר.
    כאמא מניקה, בני בן ארבעה חדשים. אני נורא מתלבטת האם להכניסו למעון ואיזה.... מכיון שקצת קשה לי להפסיק להניק. כיצד ביתך מסתדרת עם האכלה? איך ניתן לחשב כמויות?
    ועוד דבר הכי חשוב, והכי כואב לי, איך היא מסתדרת במעון? את מרגישה שינוי בהתנהגות שלה.
    אני נלאת חששות והייתי שמחה לשמוע ממך לגבי הנושא.
    אם לא קשה לך אשמח אם תגיבי לשאלותי, אפילו בקצרה......
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יערה
    11/12/2007

ביתי מסתדרת טוב מאוד במעון. לדעתי בגיל הזה הרבה יותר קל לילד להתרגל מאשר בגיל מאוחר יותר. בהתחשב בזה שאני מכירה את המטפלות אצלנו וסומכת עליהן היה לי יותר קל לשלוח אותה.
    ביחס לכמויות החלב: לפי מה שידוע לי זה מאוד משתנה בין ילד לילד ובין אמא לאמא, משום שהרכב החלב לא אותו דבר. אני חישבתי לפי זה ששאבתי באותו זמן רצוף עד שכבר כמעט לא יצא ושיערתי שזה הכמות שמתאימה לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו