הנקת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקת לילה
    אמא ממודיעין
    29/12/2010

רוצה לשאול מניסיון של אמאות שגמלו מהנקת לילה בגיל שנה וקצת: האם אחרי הגמילה הפעוט שלכם התחיל לישון יותר טוב והתעורר פחות?

מניסיון שהיה לי עם הבן הבכור שלי- גמלתי אותו מהנקה בגיל 1.10 ומיד הוא הפסיק להתעורר כל שעתיים בלילות והתחיל לישון בלילה בהרבה יותר טוב, היה מתעורר אולי פעם אחת, הייתי אומרת לו תחזור לישון והיה נרדם שוב.

הבת הקטנה שלי בת 1.2.ויונקת בלילה כל שעתיים. חשבתי לגמול אותה רק מהנקת לילה, והשאלה אם היא תתעורר אחרי הגמילה באותה תדירות או פחות. אם תתעורר באותה תדירות - אני מעדיפה לתת ציצי מלהרדים אותה כל פעם בלי כלום כי היא לא לוקחת פורמולה ומוצץ.

שמח לתובנות מניסיון שלכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקת לילה

הוספת תגובה

• הנקת לילה - תגובה

שרית פאר
    02/01/2011

שלום יוליה,
    אומרים אין חכם כבעל ניסיון, והרי כתבת שיש לך ניסיון ואפילו ניסיון מאד טוב ומוצלח עם הנושא.
    בגיל הילדה שלך אין צורך בארוחות לילה מבחינה ביולוגית ולכן אכן את יכולה להפסיק את הנקות הלילה ולומר לה שאין אוכל ולחזור לישון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו