מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגמר החלב???אמא ל202/01/2011
שלום רב
בני בן חודשיים וחצי יונק באופן מלא
אתמול והיום שמתי לב שכמעט ואין לי חלב או שיש ממש מעט השדיים מרגישים ריקים ורכים כל שעות היום וכשהוא יונק אחרי כמה דקות הוא מתחיל להתעצבן שלא יוצא מספיק
כשניסיתי לשאוב יצא משהו כמו 70 מ"ל שבד"כ אני מצליחה לשאוב 110-120 מ"ל
מה שמוזר מאוד זה שלפני 3 ימים בערך היה לי המון חלב ואפילו גודש וכששאבתי יצא 150 מ"ל
אני יודעת בוודאות שהחלב לא מספיק לו כי כשהוא סיים לאכול ועדיין היה לא רגוע נתתי עוד 50 מ"ל חלב שאוב והוא אכל הכל ודיי מהר ורק אז נראה שהוא שבע
מה יכול לגרום לשינוי הקיצוני הזה?
ומה אני יכולה לעשות כדי להגדיל שוב את כמות החלב ומה לעשות בנתיים כשלא מספיקה לו הכמות?
אני ממש לא מעוניינת להפסיק להניק עכשיו אשמח לעזרתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגמר החלב??? - תגובה
שרית פאר04/01/2011שלום לך,
דבר ראשון שאני רוצה לבדוק איתך היא - למה את שואבת?
מתי את שואבת?
כמה פעמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אמא ל205/01/2011אני שואבת פעם אחת בבוקר כשעה אחרי ההנקה של הבוקר ומקפיאה
ולפעמים אני שואבת את הארוחה האחרונה שלפני השינה כשעה לפני הארוחה כדי שאוכל ללכת לישון מוקדם יותר ולהשאיר בקבוק
יש מקרים שאני יוצאת מהבית ולוקחת איתי בקבוק ששאבתי ובמקרה כזה אני שואבת שוב את הארוחה שהוא "פיספס" קרוב כמה שיותר לשעת הארוחה
בנתיים מאז שכתבתי את ההודעה היו שינויים - באותו היום באמת לא היה לי כמעט חלב ונאלצתי לתת בקבוק אחד של סימילאק ולמחרת היום חזר החלב לא כמו מקודם אבל כרגע יש חלב
אנ מקווה שהכמות שהייתי רגילה אליה תחזור
בכל מקרה כשלא היה כלום עדיין נתתי לו לינוק כל 3 שעות כדי לחדש את הספקת החלב
אבל עדיין אני ממש לא יודעת מה גרם לחוסר החלב הפתאומי אחרי יומיים של עודף חלב
ובמקרה שזה יקרה שוב מה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
שרית פאר09/01/2011שלום מירית,
קשה לי מהמידע שנתת לי להסיק למה יש לך ירידות בכמויות.
המלצתי היא:
בכל הנקה להתחיל מצד אחר, לאחר שסיים צד אחד לחתל והלניק מהצד השני.
במידה ולא מספיק להחזיר לצד הראשון ולהעביר שוב לצד השני אם צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמא ל209/01/2011בכל מקרה המצב חזר לקדמותו יש לי שוב מספיק חלב
לא ברור לי מדוע היה החוסר הזמני הזה אבל בכל זאת תודה על העצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)