מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוווף! מתוסכלת! בא לי להרים ידיים..מירי04/01/2011
הבייבי שלי בן שלושה וחצי שבועות. הוא ילד רביעי אצלי, את שלושת הגדולים הנקתי ללא בעיות מיוחדות (מלבד הרגישות והגודש בהתחלה) והכל הלך נפלא. גם הפעם הכל התחיל רגיל והיה נראה שהולך להכנס למסלול (הוא עולה מצוין במשקל) אבל... מגיל שבועיים בערך התחילו לי כאבים נוראיים בשד ימין שלאחר ברור (ברשת ואצל יועצת הנקה טלפונית)התבררו כצינורית חסומה, טיפלתי לפי ההוראות והבעיה נפתרה אך מאז כל שלושה ימים היא צצה מחדש, כל פעם בנקודה אחרת, הכאבים איומים ובלתי נסבלים ואני מרגישה שכח הסבל שלי הולך ואוזל. הבנתי שהבעיה הזו נובעת מאחיזה לא נכונה\ טובה של הבייבי אבל מה לעשות אם ככה הוא תופס? אני מודעת לכל הכללים של ההכנסה של השד לפיו וכו' (ובצד שמאל אגב זה הולך מצוין) וכמו שציינתי כבר הנקתי שלושה ילדים בעבר והפעם בשד ימין משהו משתבש כל הזמן והדלקת\ סתימה חוזרת שוב ושוב ואני מ-ת-ו-ס-כ-ל-ת!
אני מודעת לחשיבות ההנקה ואני נורא רוצה להמשיך אבל מה עושים?! בא לי לבכות! מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוווף! מתוסכלת! בא לי להרים ידיים.. - תגובה
שרית פאר04/01/2011שלום לך,
ממליצה לשנות תנוחה בשד הזה ולא להחליף לפני שהוא מרוקן את השד.
ישנה אפשרות לשים קומפרסים קפואים על השד לאחר ההנקה בכדי להוריד את קצב הייצור.
בעקרון סתימה של צינוריות יכולה לנבוע מחוסר ריקון של השד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! 2 שאלות בבקשה
מירי04/01/2011א. איך אני יודעת שהשד התרוקן לחלוטין?
ב. אני מתחילה לסרוגין כל פעם בצד אחר, להתחיל כל פעם בצד הזה? אחרת יצא שכל הנקה שניה הוא לא ירוקן לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואולי בכלל להניק כל פעם מצד אחד
מירי04/01/2011בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! 2 שאלות בבקשה - תגובה
שרית פאר09/01/2011ממליצה להניק מצד אחד ובמידה ולא מספיק להציע צד שני.
את צריכה להרגיש הבדל בין לפני ההנקה לאחרי ההנקה וכשאת מנסה להוציא יצאו טיפות בודדות אם בכלל.
כמובן בכל הנקה להתחיל מצד אחר ובמידת הצורך (לא חובה) להניק גם מהצד השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)