מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי בהנקההילה05/01/2011
שלום,
בני בן שבועיים וחצי (עוד יומיים בן 3 שבועות) בשבוע -שבועיים הראשונים ינק מצויין- כל שלוש שעות מצד אחר ועלה 400 גרם בשבוע השני ואילו בשבוע האחרון הוא יונק כל שעה-שעה וחצי כמה דקות בלבד ומפסיק. לפעמים נראה לי שהוא מתעצבן שנגמר החלב ולפעמים הוא פשוט נרדם. כמעט שאין לי גודש בשדיים לעמת השבועיים הראשונים והשאלה היא האם ישנה ירידה בכמות החלב או שבגלל שהוא אוכל כמעט כל שעה השדיים מתרוקנים. כשאני מנסה לתת תחליף הוא לרוב אינו מתלהב ונראה שהוא סה"כ מרוצה ורגוע. אני כמובן לא יודעת האם אוכל מספיק והאם יש לי די חלב. אשמח לדעתך בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בהנקה - תגובה
שרית פאר09/01/2011שלום לך,
בהחלט יכול להיות שאת לא מרגישה מלאות אם את מניקה כל שעה וחצי.
האם את מניקה משני צדדים או צד אחד?
הסימנים שלך לכך שהוא אוכל מספיק:
פיפי וקקי יש?
תינוק רגוע?
עולה במשקל?
שומעת בליעות בזמן ההנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)