עודף חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף חלב
    עופרית
    05/01/2011

שלום רב!

בתי בת 9 שבועות, ניזונה מהנקה מלאה ושוקלת מהשקילה האחרונה לפני שבוע 4.710 (נולדה 2.960). יש לי המון המון חלב, ממש מההתחלה, כולם אמרו לי שאלו צרות של עשירים אך זו בהחלט צרה... בתי משתנקת, בולעת המון אוויר ובוכה תוך כדי הנקות, פולטת הרבה, סובלת מהתקפי גזים קשים ואף עלתה באחד השבועות 480 גרם. בהמלצת יועצת הנקה התחלתי מעט לייבש את החלב ע"י שתיית תה מרווה ונענע, 3-4 כוסות ביום כבר שלושה ימים ואני חשה בהבדל כבר, אני הרבה פחות גדושה ומלאה ונראה שגם היא יותר מאושרת רק שעכשיו אני מודאגת מכך שאולי יש לי מעט מדי חלב ואולי היא איננה ניזונה מספיק, מלבד שקילה אילו סימנים אראה על ביתי במידה ואיננה מקבלת מספיק חלב??? חשוב לציין שכיום יונקת 6 ארוחות ביום כל 3-4 שעות ובלילה פותחת מרווח של כ-6 שעות בין הנקות.

לתשובתכם אודה,

עופרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף חלב

הוספת תגובה

• עודף חלב - תגובה

שרית פאר
    09/01/2011

שלום עופרית,
    הסימנים שלך נשארו כמו שהיו קודם:
    1. מרגישה הבדל בשד בין לפני לאחרי הנקה?
    2. יש פיפי וקקי?
    3. נינוחה בין הנקות?
    4. עולה במשקל?

ד"א אני מציעה שבזמן ההנקה תישעני אחורה ולא לרכון מעל התינוקת, ולא ללחוץ על השד תוך כדי הנקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו