מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף חלבעופרית05/01/2011
שלום רב!
בתי בת 9 שבועות, ניזונה מהנקה מלאה ושוקלת מהשקילה האחרונה לפני שבוע 4.710 (נולדה 2.960). יש לי המון המון חלב, ממש מההתחלה, כולם אמרו לי שאלו צרות של עשירים אך זו בהחלט צרה... בתי משתנקת, בולעת המון אוויר ובוכה תוך כדי הנקות, פולטת הרבה, סובלת מהתקפי גזים קשים ואף עלתה באחד השבועות 480 גרם. בהמלצת יועצת הנקה התחלתי מעט לייבש את החלב ע"י שתיית תה מרווה ונענע, 3-4 כוסות ביום כבר שלושה ימים ואני חשה בהבדל כבר, אני הרבה פחות גדושה ומלאה ונראה שגם היא יותר מאושרת רק שעכשיו אני מודאגת מכך שאולי יש לי מעט מדי חלב ואולי היא איננה ניזונה מספיק, מלבד שקילה אילו סימנים אראה על ביתי במידה ואיננה מקבלת מספיק חלב??? חשוב לציין שכיום יונקת 6 ארוחות ביום כל 3-4 שעות ובלילה פותחת מרווח של כ-6 שעות בין הנקות.
לתשובתכם אודה,
עופרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף חלב - תגובה
שרית פאר09/01/2011שלום עופרית,
הסימנים שלך נשארו כמו שהיו קודם:
1. מרגישה הבדל בשד בין לפני לאחרי הנקה?
2. יש פיפי וקקי?
3. נינוחה בין הנקות?
4. עולה במשקל?
ד"א אני מציעה שבזמן ההנקה תישעני אחורה ולא לרכון מעל התינוקת, ולא ללחוץ על השד תוך כדי הנקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)