מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך הנקה למרות עליה לא מספקת במשקלמזל06/01/2011
שלום,
ביתי בת 3 חודשים ויונקת בלבד. הכל היה מצויין. בחודש הראשון עלתה 1.1 ק"ג, בחודש השני 880 גרם ובשקילה של 3 חודשים עלתה רק 520. חייבת לציין שבסה"כ הילדה רגועה ובלילות ישנה 8 שעות רצוף. בטיפת החלב אמרו לי שהעלייה לא מספקת והתחלתי להיות בחרדה שמא אני לא מצליחה להאכיל אותה בכמות שהיא דורשת. בימים האחרונים השדיים שלי נראים ומרגישים רפויים האם זה אומר שתנובת החלב ירדה ? מה לעשות? אני חוזרת לעבודה בעוד חודש וחצי האם לשאוב ולהשאיר או להתחיל לשלב סימילאק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הנקה למרות עליה לא מספקת במשקל - תגובה
שרית פאר09/01/2011שלום לך,
האם את מניקה מצד אחד או 2?
ממליצה להניק מ 2 ולשאוב אם ברצונך להשאיר חלב שאוב.
שאיבה לאחר כל הנקה יכולה לעזור בהגברת ייצור החלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הנקה למרות עליה לא מספק
מזל09/01/2011שרית, תודה על התשובה.
לרוב אני מניקה משד אחד כי ברגע שהיא מפסיקה ואני עושה לה גרפס ומנסה להעבירה לצד שני היא מסרבת. לעיתים רחוקות היא יונקת משתי השדיים. אני אנסה לשאוב אחרי כל הנקה . לא נראה לי שיש בעיה בכמות החלב כי אני שואבת אחרי הנקה ויצא לי 180-200 אבל נראה לי שאולי יש לי בעיה באיכות החלב יכול להיות שהוא הפך דל יותר? מה עושים להעשירו? האם 520 גר' בחודש זה לא מספיק לעלות? הבנתי שכשהתינוקות גדלים הם כבר עולים פחות כי הם מתחילים לזוז? אני מתנצלת שזה ארוך אבל אני מתוסכלת!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הנקה למרות עליה לא מספק - תגובה
שרית פאר12/01/2011תינוקות סביב גיל 6 חודשים מתחילים לעלות פחות.
בגילה הייתי רוצה שתעלה קצת יותר ולכן אני ממליצה:
להניק צד אחד, להרים להוצאת אויר ואז להחליף חיתול בכדי להעיר אותה קצת ואז לחבר לצד שני.
אין דבר כזה חלב דלילי או לא מזין ואל תתני לאף אחד להגיד לך אחרת, יש מצב שהיא לא אוכלת מספיק ולכן אפשר גם לקרב בין הארוחות, אם כיום יונקת פעם ב 4 שעות להציע אחרי שעתיים וחצי שלוש.
אני גם לא חושבת שאין לך מספיק חלב, היא פשוט צריכה לינוק יותר.
תעדכני אותי על ההמשך.
שרית פאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)