הנקה אבסולוטית בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה אבסולוטית בלילה
    יעל
    17/01/2011

לילה טוב.
    אני אמא לתינוק בן 11 חודשים הוא אוכל הכול אבל גם יונק בעיקר שהוא עייף {הוא מוצץ מוצץ} אבל בלילה כשהוא מתעורר הוא יונק ופה מתחיל הבילוי הלילי שלנו.כשהוא מתעורר לאכול אני מאכילה אותו במיטה שלנו וכל הלילה הוא פשוט עובר משד לשד ,הוא לא רוצה מוצץ והוא לא נרגע עד שהוא מקבל את השד {הוא עדין ישן איתנו בחדר}.מיותר לציין שאני גמורה מעייפות ,מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה אבסולוטית בלילה

הוספת תגובה

• הנקה אבסולוטית בלילה - תגובה

שרית פאר
    22/01/2011

שלום לך,
    דבר ראשון ממליצה בחום להוציא אותו מהחדר שלכם, הוא שומע אותכם בלילה והתרגל לישון איתכם במיטה, זהו הרגל שיש צורך לקטוע אותו.
    תינוק בן 11 חודש לא צריך לינוק בלילה מבחינה תזונתיתי ולכן לאחר שהעברת אותו חדר, במידה ומתעורר שבן זוגך יגש אליו ולא יציע לאכול, יתן מוצץ ולא יוציא אותו מהמיטה, רק במידה ומאד בוכה אפשר להוציא ולערסל אבל את חייבת להיות מחוץ "למשחק" כי ברגע שיראה או יריח אותך הוא לא יוותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו