הנקה בלילה מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בלילה מה לעשות?
    נטלי
    21/01/2011

שלום,התינוקת שלי בת 7 חודשים מתעוררת המון בלילה ולפעמים נשארת ערה גם שעה וחצי עד שחוזרת לישון כמובן תוך כדי הנקה. ואז נתקלתי במאמר של מומחית לבעיות שינה שטוענת שחייבים ללמד את התינוק להירדם עצמאית אחרת וזה הציטוט " חוסר היכולת שלו להירדם באופן עצמאי ילווה אותו כנראה כל חייו, כשיתבגר יצליח לרוב להירדם רק בשעות מאוחרות (כשיהיה מותש לחלוטין) ועשוי אף לפתח היפר אקטיביות בעקבות חוסר שעות שינה וגם כאנשים בוגרים" . קצת מלחיץ...ואז היא מוסיפה שהתינוקות מפתחים עמידות למה שמרגיע אותם עכשיו ולכן כשיתעוררו בלילה הם ישארו ערים הרבה זמן עד שיחזרו לישון וממה שנאמר לי עי יועצות הנקה זה שכל השלבים האלו הם טבעיים בהתפתחות התינוק גם הערות בלילה(לפרוק אנרגיה וכו) אז מה הנכון אני לא יודעת אם אני אמורה להתעקש איתה על הירדמות עצמאית.אשמח לתשובה וסליחה על אורך השאלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בלילה מה לעשות?

הוספת תגובה

• הנקה בלילה מה לעשות? - תגובה

שרית פאר
    22/01/2011

שלום לך,
    בגיל 7 חודשים אני מצפה שהתינוקת כבר תישן לילה שלם ללא התעוררות או מקסימום התעוררות אחת.
    את יכולה לראות אם היא מתעוררת לאכול או שהיא מנשנשת וחוזרת לישון.

המלצתי - המידה והיא עדיין איתך באותו חדר להעביר אותה לחדר אחר.
    יש סיבות רבות למה התינוקות מתעוררים בלילה והרבה טועים וחושבים כי זה רעב ונותנים לאכול וכך נוצר מעגל קסמים שקשה לצאת ממנו.
    כשהיא מתעוררת שמישהו אחר יגש אליה וירגיע אותה ללא מתן אוכל, אפשר לתת מוצץ ומומלץ לא להוציא מהמיטה, במידה ומאד בוכה אפשר לערסל עם מוצץ ושוב ללא מתן אוכל.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו