לחזור להניק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחזור להניק
    יפית
    11/12/2007

שלום ג'ניס ילדתי כמעת לפני חודשיים,ו ילדה קטנה במשקל 2.100 גרם.
    שקבלה מהתחלה בבית חולים מטרנה כתוספת להנקה .
    לפני שבועיים החלטתי שאני מפסיקה אחרי נסיונות רבים של הנקה כושלת.
    היום אני מנסה בשנית באמצעות שאיבה כול שלוש שעות למשך 20 דקות סה"כ משני הצדדים.
    יש שיפור ניכר בחלב ,אייך עדין התינוקת מתנגדת כול פעם שאני מנסה לקרב אותה אל השד.
    אני לא יודעת מה לעשות כדי לשכנעה אותה לנסות.
    השמח עם תוכלי לייעץ לי בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחזור להניק

הוספת תגובה

• לחזור להניק

ג'ניס זאוסמר
    12/12/2007

שלום יפית,
    יש עדיין סיכוי אבל חבל שהפסקת לאחר שבועיים - זה היה זמן יותר טוב לחזור או לשפר את ההנקה. התינוקת שלך פשוט הבינה שמהבקבוק היא מקבלת תמורה ללא מאמץ וכאשר ההנקה לא הולכת כראוי תינוקות מעדיפים לקבל את מזונם עם פחות מאמץ ועם זרם מהיר יותר.
    1 - להמשיך לשאוב ואף יותר זמן כל פעם.
    2 - לתת לה את החלב השאוב כמובן בינתיים מבקבוק.
    3 - לא להכריח אותה או לדחוף אותה כלפי השד
    4 - שימוש בשיטת ה"עור אל עור" - לחמם את החדר, להפשיט אותה (להשאיר אותה רק עם טיטול), להוריד גם את החלק העליון שלך ולתת לה להיות קרוב אליך עם הרבה מגע עור אל עור. המגע הזה מעורר תינוקות ומפעיל אותם . תני לה להיות כך קרוב לשד בכיף וללא לחץ מצידך. הרבה תינוקות חוזרים לאט להנקה לאחר השימוש בשיטה הזאת.
    יחד עם זה כדאי לגשת ליועצת הנקה - כי יש עדיין סיכוי להנקה ושווה מאוד לתת לזה את הסיכוי הכי טוב.
    בהצלחה ,
    גניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו