מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמויות של חלב אםדנה25/01/2011
שלום
יש לי תאומות במות חודשיים (כרונולוגי), נולדו בשבוע 33 והיו מאושפזות בפגיה חודש.
במהלך תקופת הפגייה שאבתי חלב והחלב ניתן להן בזונדה או בבקבוק.היה מספיק חלב כמעט לכל ארוכה.
ההנקה עצמה קשה פיזית גם לי וגם לבנות.לכן אני ממשיכה לשאוב ומשלבת להן עם סימילאק נאושור או אינפמיל.
כעת הצריכה עלתה (90 סי סי כל 3-4 שעות), ואני לא מספיקה לשאוב כל 3 שעות.
לצערי נוצר מצב בו כל אחת מהבנות מקבלת ארוחה אחת לפעמים שתיים ביום של חלב אם
שאלתי, האם הכמות הזעירה של חלב האם יחסית לכמות הגדולה של הפורמולות תורמת משהו להתפתחות הבנות, למערכת החיסונית...?
האם יש טעם להמשיך לשאוב?
במידה ואתחיל עכשיו להקפיד לשאוב כל 3 שעות כמות החלב תעלה או שמאוחר מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמויות של חלב אם - תגובה
שרית פאר26/01/2011שלום מור,
כל חלב אם שתיתני תורם לבנותייך, חלב אם עוזר להן בהגנה מפני מזהמים ובחיזוק המערכת החיסונית.
הגברת מספר השאיבות בהחלט יכולה להעלות את כמות החלב, ניתן גם להשתמש בתוסף תזונה להגברת הייצור.
ישנם משאבות שמאפשרות שאיבה דו-צדדית ובכך חוסכות זמן, שה"כ 15 דקות שאיבה במקום חצי שעה, ממליצה בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)