נרדם ביניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרדם ביניקה
    אמא ל2
    25/01/2011

שלום רב
    בני בן 3 חודשים ויונק באופן מלא פרט לבקבוק אחד ביום לפעמים של פורמולה שניתן לו ע"י בעלי
    לאחרונה העברנו אותו לחדר משלו והתחלנו בסדר יום קבוע של אמבטיה אוכל ולישון וככה הצלחנו להקדים את שעת השינה שלו מ22 בערך ל 20 האמבטיה בסביבות 19:30 אחכ הוא יונק ונרדם
    הבעיה היא שהוא נרדם תוך כדי הנקה ומתעורר אחרי כשעה ולא נרדם עד שהוא לא מקבל אוכל
    ניסיתי להאכיל אותו לפני האמבטיה ואז ישר לשים לישון אך הוא לא נרדם בלי יניקה
    במהלך היום הוא נרדם בלי תלות ביניקה

הוא עדיין מתעורר בלילה בסביבות השעה 3 לפנות בוקר לאוכל וגם אז מן הסתם הוא נרדם תוך כדי יניקה (ארוחה אחרונה בד"כ ב 22 בלילה)

אני פוחדת שהוא יפתח או אולי כבר פיתח תלות ביניקה כדי להרדם
    מה אני יכולה לעשות כדי לשנות את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרדם ביניקה

הוספת תגובה

• נרדם ביניקה - תגובה

שרית פאר
    26/01/2011

שלום לך,
    ממה שכתבת לי נראה שהוא נרדם כי התעייף מהאמבטיה ואז נרגע בזרועתיך עד להירדמות ובעצם לא סיים לאכול ולכן מתעורר לאחר זמן קצר יחסית.
    המלצתי:
    כאשר נרדם להחליף לו חיתול בכדי להעיר אותו קצת ואז להניק מצד שני בכדי לוודא שסיים ארוחה.

בהצלחה
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אמא ל2
    26/01/2011

אני אנסה את המלצתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו