מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משאבה..עזרהחלי28/01/2011
היי
אני מניקה ושואבת לסירוגין במשך חודשיים. לאחרונה אני מוצאת את עצמי שואבת כמעט כל היום כיוון שביתי לא אוכלת מספיק טוב מהפטמה ונרדמת, ולכן היא רעבה מהר. ניסיתי להעיר אותה בכל מיני דרכים וכעת היא יונקת 5 דקות ואחכ יוצאת מהפטמה וכשאני מנסה לחבר אותה לפיטמה היא מתנגדת ומתחילה לצרוח. לכן אין לי ברירה פשוט לשאוב ולתת לה בבקבוק, כך אני יודעת כמה היא אכלה.
כשהתחלתי להניק, קניתי את המשאבה הידנית של אוונט, שהיא מעולה וקומפקטית, כיוון שלא חשבתי שאשאב כל כך הרבה אך היד שלי כבר עייפה מללחוץ ולשאוב...
איזו משאבה אתן ממליצות לי לקנות? האם יש משאבה טובה ולא יקרה כיוון שהנוכחית עלתה לי כבר 280 שח. (מה אתן אומרות על משאבה מיד 2 או מ"יד שרה"?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאבה..עזרה - תגובה
לילי עוזיאל29/01/2011הי חלי,
בהיעדר נתונים וללא צפייה בהנקה לא אוכל לסייע ממש.
אני לא יכולה לדעת אם התינוקת אכן זקוקה לכל כך הרבה תוספות, זו אינה תינוקת בת יומה ויתכן שבזמן יניקה קצר מקבלת כל צורכה ואינה רוצה לינוק. ידוע לנו כי תינוקות שינקו היטב עדין מסכימים לקבל תוספת מבקבוק גם אם הם כבר שבעים.
מצד שני - לאור תיאור ישנוניותה בהחלט יתכן שיש כאן אתגר.
נשמע לי שפגישה עם יועצת הנקה טובה תעזור לך לעשות סדר.
לגבי משאבות - זה מאוד אישי. לנשים שונות ולצרכים שונים יתאימו משאבות שונות.
באופן כללי אם שואבים בתדירות גבוהה כדאי לשאוב במשאבה דו צדדית כמו הלקטינה של מדלה (ניתן לשכור בתשלום או להשיג מארגונים כמו יד שרה אם יש לך מכתב מרופא ילדים או מיועצת הנקה) או הלקטליין של אמדה.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)