מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה "עצבנית"אמא טריה30/01/2011
שלום, ילדתי לפני 12 ימים תינוקת מדהימה, אני מניקה אותה הנקה מלאה, יש לי כמות יפה של חלב והיא עולה יפה במשקל. לפני יומיים בערך נתקלתי בבעיה חדשה שעדיין מפריעה לי. בזמן ההנקה התינוקת לא רגועה. מידי כמה דקות של הנקה שקטה היא נתקפת פתאום בכעס לא מוסבר, בכי, תנועות רגוזות וחוסר שקט. או שזה עובר ואנחנו ממשיכות כרגיל עד לפעם הבאה (שמגיעה אחרי כמה דקות) או שזה מגיע למצב שבו היא ממש מאבדת אחיזה בפטמה ולא מצליחה לתפוס אותה שוב למרות שהיא ממש בפה שלה. גם זה עובר ואז אנחנו ממשיכות. זה יוצר חוסר רצף בהנקה וחוסר שקט של שתינו לאורך כל זמן ההאכלה. הבעיה היא שאין שום סיבה ברורה למצב הזה. יש לכן רעיון?
שאלה נוספת, הופיע לי שלשום גוש קטן מתחת לעור סמוף לפטמה, בגודל של זית קטן, הוא קצת כואב ויש באיזור אדמומיות. האם זאת סתימה? אם כן, איך משחררים אותה או מטפלים בה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה "עצבנית" - תגובה
שרית פאר31/01/2011שלום אמא,
מספר שאלות:
כל כמה זמן התינוקת יונקת?
האם יונקת מצד אחד או שניים?
האם את לוחצת על השד בזמן היניקה?
האם את נשענת מעל התינוקת בזמן ההנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות:
אמא טריה31/01/2011לצערי אין עדיין מס' שעות קבועות בין הנקה להנקה, זה יכול להיות 5 שעות ואז היא באמת אחרי שני שדיים (עם הפסקה קלה באמצע) ולפעמים זה יכול להיות פחות משעה אבל אין חוקיות, היא מתנהגת בצורה הזאת בכל פעם.
אני לא נשענת עליה אבל לפעמים כשאני משתמשת בתנוחה של ה"פוטבול", אז אני רוכנת מעט קדימה. שוב, היא נוהגת כך בכל תנוחה וצורה, שעה וזמני האכלה.
לא תמיד אנחנו מצליחים להוציע גרעפס אבל גם לזה אין קשר ישיר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות: - תגובה
שרית פאר31/01/2011לאור מה שכתבת צריך לראות בשביל להבין מה מפריע לה.
ממליצה לך להיפגש עם יועצת הנקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)