הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה
    עוצליגוצלי
    05/02/2011

ביתי בת שנה וחצי ובצער גדול אני קרובה להפסיק להניק אותה ( לא אפרט את הסיבות, אבל לצערי אין כ"כ ברירה, ונראה שזה יטיב עם שתינו).
    מנסיון עם אחותה הגדולה, שינקה עד גיל שנתיים כמעט, הקושי הגדול הוא שלי.. ( לשמחתי לה זה לקח בדיוק יום וחצי של נדנוד וקיטורים בלבד) אבל אני סיימתי עם 10 ימים של כאבי תופת, דלקת בשתי השדיים, חום גבוה ואנטיביוטיקה.. ונשארתי עם חלב כמעט שנה שלמה אחרי ההפסקה.
    מה אני עושה כדי להקל מראש הפעם? אם בכלל יש אפשרות כזו?
    האם הגיוני קודם לצמצם הנקות לכמה שבועות כדי להקטין כמויות? האם לא קשה לילד להבין את חוסר העיקביות הזאת? האם יעיל לקחת תרופות כמו דוסטינקס כדי להקל?
    אשמח לעזרה והכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• מקפיצה לי

אני מלמעלה
    08/02/2011

עזרתכן חשובה לי ואשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה - תגובה

לילי עוזיאל
    08/02/2011

עוצליגוצלי היקרה שלום,
    נשמע לי שאת נעצבת מהצורך לגמול את בתך. אולי כדאי לבחון דרך אמצע ולא לגמול אותה לחלוטין, אם בנסיבותייך הדבר אפשרי.
    אם הצורך לגמול נובע מעצה או ממידע שקיבלת, אולי כדאי לשמוע דעה נוספת.
    בכל הפחתת הנקה, גם אם רק חלקית, יש צורך בתהליך הדרגתי כדי לא לגרום סתימות ודלקות.
    הרעיון הוא להוציא מעט חלב מהשד בכל פעם, בסחיטה ידנית או בשאיבה, כך שהשד ישאר מלא אך לא גדוש וייצור החלב יילך ויפחת.
    אפשר בנוסף לשתות הרבה חליטת מרווה, לאכול הרבה פטרוזיליה ולעשות הרבה קומפרסים של עלי כרוב ירוק. כל אלה מסייעים בייבוש החלב.
    למיטב ידיעתי נטילת דוסטינקס לא יעילה בשלב זה וגם לא כדאית בשל ההשפעות של התרופה החזקה.
    הענקת לבתך הרבה מאוד בתקופה המאוד מכובדת בה הנקת ותשמחי מכך!
    כל הכבוד לך ובהצלחה, 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו