כדורים להגברת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים להגברת חלב
    חני
    06/02/2011

שלום,
    ילדתי לפני חודש פג,ושבוע שעבר יצאנו מהפגיה.
    בפגיה לא יכולתי להניק אותו רק שאבתי חלב,ולאט לאט כמות החלב שלי קטנה, המליצו לי שם על כדור מוטיליום אבל הרופא שלי לא רוצה להביא לי מרשם..
    קניתי את התמצית מאמי מילק.. האם זה גם יכול לעזור לי כמו הכדור מוטיליום? האם להתעקש שיביאו לי אותו?
    האם כמות החלב יכולה לחזור לי לאיך שהייתה אם עכשיו אני אתחיל להניק אותו וגם אשאב?
    חייבת עזרה דחוף!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים להגברת חלב

הוספת תגובה

• כדורים להגברת חלב - תגובה

לילי עוזיאל
    06/02/2011

שלום חני,
    כל הכבוד על נחישותך,
    תוכלי לנסות לקבל מרשם מרופא אחר.
    יעזור אם יועצת הנקה שמכירה היטב את המקרה שלך תהיה בקשר עם רופא וביחד ייבנו לך תכנית טיפול.
    בנוסף/בינתיים ניתן לקחת כמוסות חילבה. מגיעים בצורה הדרגתית לשלוש כמוסות כפול שלוש פעמים ביום (סהכ 9 כמוסות ביממה) את הוראות הנטילה המדויקות בקשי מיועץ תוספי התזונה בחנות הטבע בה תקני את הכמוסות.
    דרך נוספת טובה להגביר את ייצור החלב היא power pumping: במשך שעה לסירוגין 10 דקות שאיבה ו10 דקות מנוחה. אפשר לעשות יותר מפעם ביום לפי כוחותייך.
    יועצת הנקה תוכל ללוות אותך ולסיע לך לעבור את המשוכה.
    בהצלחה רבה,  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו