הנקה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה נכונה
    נעמה
    06/02/2011

בני בן 3 שבועות. הנקתי עוד בחדר לידה וגם בביה"ח בתוספת של סימילק. לבני לשון קשורה מה שהקשה עליו מאוד את ההנקה, לכן בכל התקופה הנ"ל שאבתי חלב אם ונתתי בבקבוק. ביוםד' האחרון ביצענו לבני הפרדה של הלשון הקשורה. מאז אני מנסה להניק התינוק בוכה כל זמן האכלה הוא לא כ"כ יודע כיצד לעשות זאת.
    המצב כרגע אחרי נסיונות רבים הוא עושה את פעולת המציצה פעמיים שלושה ומפסיק!!
    יש לי ניסיון בהנקה את ביתי האמצעית הנקתי עד שנה ושלושה חודשים.
    מאוד חשוב לי להצליח בזה.
    האם יש סיכוי שחלילה הוא לא יצליח לינוק?? האם יש טעם להמשיך ולנסות??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה נכונה

הוספת תגובה

• הנקה נכונה - תגובה

לילי עוזיאל
    07/02/2011

שלום נעמה,

נשמע שאת מכירה את התחושה הנפלאה שבהנקה מוצלחת ושהיית מאוד רוצה להגיע לכך גם עם בנך הצעיר. לדעתי בהחלט יש סיכוי שתצליחו לעבור את המשוכה.
    פני ליועצת הנקה מנוסה באזור מגורייך והיא תסייע לך ללמד את בנך לינוק וגם לשמר תנובת חלב טובה. תינוקות לא לומדים לינוק על ידי אכילה מבקבוק אלא רק דרך הנקה מספקת.
    כדאי לפעול מהר כדי שילדך לא יפתח העדפה לבקבוק...
    עבודה לתקופה קצרה עם מערכת השלמת הנקה על השד יכולה לעיתים לסייע במצבים כאלה.
    בינתיים הייתי עושה איתו הרבה "עור לעור", שואבת הרבה כדי לשמר את תנובת החלב עד שתקבלי ייעוץ ונמנעת מ"מלחמות על השד" ככל הניתן.

בהצלחה רבה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו