מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה נכונהנעמה06/02/2011
בני בן 3 שבועות. הנקתי עוד בחדר לידה וגם בביה"ח בתוספת של סימילק. לבני לשון קשורה מה שהקשה עליו מאוד את ההנקה, לכן בכל התקופה הנ"ל שאבתי חלב אם ונתתי בבקבוק. ביוםד' האחרון ביצענו לבני הפרדה של הלשון הקשורה. מאז אני מנסה להניק התינוק בוכה כל זמן האכלה הוא לא כ"כ יודע כיצד לעשות זאת.
המצב כרגע אחרי נסיונות רבים הוא עושה את פעולת המציצה פעמיים שלושה ומפסיק!!
יש לי ניסיון בהנקה את ביתי האמצעית הנקתי עד שנה ושלושה חודשים.
מאוד חשוב לי להצליח בזה.
האם יש סיכוי שחלילה הוא לא יצליח לינוק?? האם יש טעם להמשיך ולנסות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה נכונה - תגובה
לילי עוזיאל07/02/2011שלום נעמה,
נשמע שאת מכירה את התחושה הנפלאה שבהנקה מוצלחת ושהיית מאוד רוצה להגיע לכך גם עם בנך הצעיר. לדעתי בהחלט יש סיכוי שתצליחו לעבור את המשוכה.
פני ליועצת הנקה מנוסה באזור מגורייך והיא תסייע לך ללמד את בנך לינוק וגם לשמר תנובת חלב טובה. תינוקות לא לומדים לינוק על ידי אכילה מבקבוק אלא רק דרך הנקה מספקת.
כדאי לפעול מהר כדי שילדך לא יפתח העדפה לבקבוק...
עבודה לתקופה קצרה עם מערכת השלמת הנקה על השד יכולה לעיתים לסייע במצבים כאלה.
בינתיים הייתי עושה איתו הרבה "עור לעור", שואבת הרבה כדי לשמר את תנובת החלב עד שתקבלי ייעוץ ונמנעת מ"מלחמות על השד" ככל הניתן.
בהצלחה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)