דחוף עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרה
    חנית
    07/02/2011

שלום לכן יש לי תינוק בן9 חודשים יונק הנקה מלאה כולל מוצקים הבעיה שהוא לא מוכן שום בקבוק לא עים חלב שאוב ולא מטרנה לא אוונט לא ביפריי לא טומי טיפי לא ממאם בקיצור רק ציצי וציצי אני חייבת לחזור לעבודה אני חוזרת הוא כבר בן 9 חודשים מה עושים???בעלי ניסה ולא הצליח האים להשאיר אותו ככה אצל המטפלת ולתת לה להיסתדר לבד??? יש לציין שאף פעם הוא לא שתה מבקבוק רק מים אני זקוקה לעזרה (הוא גם לא לוקח שום מוצץ רק אצבע)תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה

הוספת תגובה

• דחוף עזרה - תגובה

לילי עוזיאל
    07/02/2011

חני שלום,

אכילה מבקבוק אינה שלב התפתחותי שחייבים לעבור.
    אפשר לשתות חלב אם שאוב מכוס אימון, עם חורים קטנים ככל הניתן.
    אפשר גם לעבור את השעות בהן את אינך עם הארוחות שאינן חלב: מנת פירות, מנת ירקות עם בשר כמו שווארמה הודו נקבה, שתיית מים מכוס. תלוי כמה שעות את אינך בכל יום.
    במידה ודרושה מנת חלב כשאת אינך - אפשר לתת דייסה חלבית בכפית. אחות טיפת חלב תוכל לסייע לך במידע על כך.
    אני מאמינה שאין וואקום - כשאנו האמהות זזות הצידה, המטפלת, האבא, הסבתא - ימצאו דרך אוהבת משלהם.
    חשוב שבשעות שאת בעבודה תשאבי חלב ידנית או עם משאבה כדי שלא תסבלי מגודש/סתימות/דלקות ושאר צרות מכאיבות ולא נעימות.
    את החלב הזה תוכלי לקחת הביתה בצידנית קטנה עם קרחום או לא, לפי בחירתך.
    כאשר תחזרי הביתה תוכלי להניק בכיף ולהחזיר לילדך את הקשר הנפלא הזה עמך.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו