היי אשמח לעזרה- חזה גדוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אשמח לעזרה- חזה גדוש
    רותי
    08/02/2011

בני החמוד בן 5 חודשים. הוא ישן מ-8 עד 2 לפנות בוקר, ואז מתעורר. אנחנו מנסים בימים אלו לא לתת לו ישר ציצי שהוא מתעורר אלא להרגיע אותו ולהחזיר אותו לישון, וזה עובד. הוא מתעורר כך כמה פעמים.
    הבעיה היא שהחזה שלי כבר ממש גדוש ב-3 לפנות בוקר, וב-4 ממש כואב ולכן אני מניקה אותו בשעות אלו.
    תוך כמה זמן הגוף מייצר פחות חלב בלילה? ומה לעשות כשכואב לי? (אני לא שואבת חלב)
    אולי פשוט לגשת למקלחת ולרוקן אותו, אבל אז הגוף ימשיך לייצור חלב בלילה.....
    האם זה נכון להרגיל ילד בגילו לישון 10 שעות ללא הנקה?
    האם גודש כזה בחזה גורם לציצי "ליפול" יותר?

תודה מקרב לב
    בשורות טובות
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אשמח לעזרה- חזה גדוש

הוספת תגובה

• היי אשמח לעזרה- חזה גדוש - תגובה

לילי עוזיאל
    08/02/2011

רותי שלום,
    בגיל של תינוקך סביר שש שעות זה מרווח יפה מאוד גם בלילה.
    הנקה טובה משני הצדדים כאשר הוא מתעורר בסביבות שתיים בלילה בוודאי תעזור לו לפתוח מרווח נאה לאחריה והנקה אחת בלילה בגיל זה ולאחריה הנקה לפנות בוקר נשמעת לי תקינה לחלוטין בגיל זה, ככל שאפשר להתרשם מהמידע שמסרת.
    נסי זאת לתקופה וראי איך העניינים מתקדמים.
    גודש לא גורם לחזה נפול אולם עלול לגרום לירידה לא רצויה בתפוקת החלב ולצרות אחרות כמו סתימת צינוריות או לדלקת בשד- אלה בעיות פתירות אך מאוד לא נעימות וחבל.
    אשמח לשמוע איך הולך בהמשך,
    בהצלחה, 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרה יותר רוצה להניק מאשר העגל רוצה

רותי
    09/02/2011

היי לילי
    תודה על התשובה רק ש
    הקושי הוא אצלי, לא אצלו
    הוא יכול הלמשיך לישון גם עד 4-5..לפנות בוקר רק . אני רוצה להניק בסביבות 3 כי ממש גדוש לי החזה. (ונוטף)
    תוך כמה זמן הגודש בחזה ירד? האם הגוף מתרגל ליצר פחות חלב בלילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!!!!

רותי
    13/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אשמח לעזרה- חזה גדוש - תגובה - תגובה

לילי עוזיאל
    13/02/2011

הי רותי,

נסי לסחוט סחיטה ידנית של כמות לא רבה של חלב, רק כדי להקל על העומס ולא כדי לרוקן את השד. ככה גם לא יצמחו צרות כמו דלקות ומצד שני השד ישאר מלא יחסית וזה הדבר שמלמד את הגוף בהדרגה לייצר פחות חלב.

ד"ש לעגל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו