קפיצת גדילה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצת גדילה?
    MP5
    09/02/2011

שלום, כמו שאתם רואים אני אם לחמישה, הקטנה בת שלושה וחצי חודשים.

אני לא זוכרת שום קפיצ תגדילה אצל הילדים האחרים שלי, הקטנה המתוקה התחילה לישון כל הלילה לפני כחודש/חודש וחצי השבוע פתאום התחילה שוב לקום לי בלילה וגם ביום אוכלת כל הזמן. אני עוד בבית (חוזרת לעבודה עוד שבועיים) ונותנת לה מתי שהיא רוצה. חשוב לציין שהיא לא מוכנה לקחת מוצץ ונראה לי שאני קצת הפכתי להיות המוצץ שלה- כלומר במציצה נרגעת ונרדמת לפעמים.

רציתי לשאול האם זה באמת קפיצת גדילה- איך זה עובד וכמה זמן זה עלול להימשך?

אשמח גם כן לטיפים לגבי חזרה לעבודה- הקטנה עוד לא לוקחת בקבוק. עם הילדים האחרים שאבתי וההתחלה תמיד הייתה קשה.. עד שהסכימו לקחת בקבוק וכו' השאיבות ממש קשות לי אבל תמיד התמדתי עד גיל 10/11 חודש פחות או יותר. אני עובדת מ8-14 ארבעה ימים בשבוע. אם יש טיפים שיכלו לעזור והקהל על התקופה הקשה אשמח!

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצת גדילה?

הוספת תגובה

• קפיצת גדילה? - תגובה

לילי עוזיאל
    13/02/2011

הי MP5,

יישר כח! יש לי חשד שייעוץ הנקה יסייע לך לייעל את הארוחות של הקטנה.
    כמו-כן - האם את אוכלת ושותה באופן סביר וסדיר? מצליחה לנוח מעט?
    טבעי שתינוקות יונקים הרבה ארוחות קטנות ביממה וגם שכיח מאוד שיש תקופות שתינוקות ישנים יותר רצוף בלילה ולאחר תקופה דווקא פחות.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו