חלב קפוא,ריח לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב קפוא,ריח לוואי
    שיר
    13/02/2011

שלום! בני בן 4חודשים, מההתחלה אני שואבת ומקפיאה חלב. אני שומרת אותו בשקיות מיוחדות להקפאה, בדלת המקפיא.

שאלתי היא:

כאשר אני מפשירה חלב (שנמצא פחות מ- 3חודשים). יש לו מעין ריח לוואי. הטעם לא חמוץ, רק ריח קצת מוזר. בני שותה את החלב אבל אני מתלבטת.. לפעמים אחרי שהוא שותה נראה לי שיש לו אולי קצת כאבי בטן (או שאולי זה פסיכולוגי..). אבל יתכן שזה בגלל הבקבוק כי הוא לא רגיל.

ניסיתי להפשיר גם חלב יותר חדש שנמצא חודש במקפיא אבל גם לו יש ריח כזה.. מה לעשות? עבדתי קשה בשביל כל החלב הזה! האם לזרוק הכל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב קפוא,ריח לוואי

הוספת תגובה

• חלב קפוא,ריח לוואי - תגובה

הדס חבקין
    13/02/2011

הי שיר,
    כדאי לשים את שקיות החלב בתוך כלי מופרד בעומק המקפיא (יש מקררים שיש בהם מגירה לבשר במקפיא, שם הכי טוב). לכשעצמו לריח הלוואי אין תופעות לוואי , כל עוד התינוק מסכים לאכול את זה.
    כדאי לאחסן במקפיא פחות מחודשיים ולא שלושה כפי שכתבת.
    לגבי בקבוק כדאי לתת בבקבוק עם פטמה קטנה (לדוגמא מאמ עם פטמה מס' 1) ולאט לאט עם הפסקות מרובות.
    שיהיה בהצלחה,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו