מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין לי חלב- אשמח לעזרה מהירה!!tami13/02/2011
שלום לכן
אני אמא לתינוקת בת 3 חודשים .
לפני כחודש התחלתי לתת לה פורמולה ולא רק חלב אם מאחר והיא רצתה לאכול יותר
כעת יש לי בעיה גדולה
אני מסוגלת להניק רק פעמיים ביום וגם זה רק בערך 80-100 מ"ל כל הנקה
אני מעוניינת להניק יותר, הרבה יותר אבל איו לי חלב
ולתת כמה שפחות חלב פורמולה
מה עלי לעשות? אציין רק שאני חיה באוסטרליה ולכן לא אוכל ליטול תרופות מישראל
אשמח לכל הצעה
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי חלב- אשמח לעזרה מהירה!! - תגובה
לילי עוזיאל14/02/2011תמי שלום,
כעקרון מה שגורם לנו לייצר יותר חלב אם היא הוצאה תכופה של חלב אם מהשד.
כאשר מתחילים להוסיף פורמולה ולא שואבים "תמורת זה", החלב נשאר הרבה זמן בשד וזה גורם לירידה בייצור החלב.
אם תוכלי לשאוב כמה שאיבות טובות ביום בנוסף להנקה, שאיבה דו צדדית במשאבה ברמת בית-חולים, דוגמת הלקטינה של מדלה, זה יסייע לך להגביר את ייצור החלב. בדרך כלל ניתן לשכור אותה או דומה לה.
הצלחת התהליך תהיה טובה יותר ככל שעבר פחות זמן מאז הירידה בייצור החלב וככל שתתמידי בשאיבות תכופות (כך שכל 3 שעות השד ינוקז, או בהנקה או בשאיבה).
צריך לקחת בחשבון שייקח קצת זמן עד שתוכלי להנות מהתוצאות ובאופן הדרגתי תוכלי לעבור כמה שיותר לחלב אם.
יש צמחי מרפא שמסייעים להגביר תנובת חלב כמו Fenugreek (חילבה - בכמוסות, לא עושה ריח וף כמו חילבה טריה), Goat's rue ועוד.
באוסטרליה יועצות הנקה מוסמכות IBCLC וגם סניפים של הארגון ההתנדבותי הנהדר
La leche league שאפשר למצוא בקלות באינטרנט.
אני מאחלת לך הצלחה רבה ונחת רבה מילדך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)