יועצת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יועצת הנקה
    רומינה
    16/02/2011

שלום,
    מה המקום הכי טוב ללימודי יועצת הנקה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יועצת הנקה

הוספת תגובה

• יועצת הנקה - תגובה

הדס חבקין
    16/02/2011

הי,
    אם את אחות מוסמכת ישנו קורס על בסיסי שבסיומו האחות נהיית יועצת הנקה, ניתן לברר באתר משרד הבריאות.
    אם את אינך אחות- ישנם כל מיני קורסים שאינני יודעת את טיבם.
    ניתן לגשת לבחינה אמריקאית לתואר IBCLC אך אינני יודעת את התנאים.
    בהצלחה,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יועצת הנקה - תגובה

לילי עוזיאל
    19/02/2011

שלום רומינה,

יש קורס הנקה איכותי של "מועדון חלב אם" בהנהלת יועצות ההנקה ד"ר ג'ינה וייסמן ושלי גת ששתיהן יועצות הנקה מוסמכות IBCLC.
    חפשי אותן בגוגל.

אם קורס באזור השרון אינו מתאים לך שאלי אותנו שוב ואמסור לך פרטים על קורסים נוספים.

בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו עניין, אשמח למענה!

רומינה
    14/03/2011

שלום לילי,
    תודה על המענה,
    לפי מה שהבנתי הקורס שלהן לא מסמיך אותי להיות יועצת הנקה IBCLC, ואם כבר אני עושה אז אני מעדיפה עם הסמכה... (יש לי תואר ראשון במדעי התזונה..). תוכלי להמליץ לי בבקשה על קורסים נוספים באזור חדרה, נתניה, הרצליה, ת"א...
    שמעתי שיש גם את הקורס של בתיה דיוויס בבי"ח אסף הרופא, אך השנה הוא לא יתקיים..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו עניין, אשמח למענה! - תגובה

לילי עוזיאל
    14/03/2011

הי רומינה,

הסמכת ibclc היא וולנטרית ונפרדת. כתנאי לה את חייבת לעבור בכל מקרה ללמוד לימודי הדרכת הנקה בקורס, אחר-כך לצבור הרבה שעות קליניות תחת פיקוח ועוד.
    את התנאים המקדמיים הדרושים כדי לגשת למבחן ההסמכה תמצאי באתר של הגוף הבוחן שהוא iblce. את יכולה למצוא את האתר שלהם בקלות בגוגל.
    לא חושבת שיהיה שוב קורס של בתיה דיוויס.
    הקורס של מועדון חלב אם נחשב טוב מאוד.
    יש קורסים של משרד הבריאות אבל למיטב ידיעתי הם מיועדים אך ורק לאחיות.

בהצלחה רבה,
    לילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו