מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה לקראת חזרה לעבודהקארין17/02/2011
שלום
ביתי בת 11 שבועות, ניזונה מהנקה בלבד. לקראת חזרה לעבודה בתחילת מאי רציתי לדעת האם אני אוכל להמשיך להניק אותה כאשר אני אחזור הביתה (בסביבות 16:30) ובלילה?
בעבודה אין לי אפשרות לשאוב לצערי...
האם הגוף עדין ייצר מספיק חלב בשביל להזין אותה שהיא תשבע?
האם הגודש שיהיה לי במהלך היום יכול להזיק לי?
מתי עליי להתחיל להרגיל את הגוף להסדר החדש?
שאלה נוספת: אני רוצה לחזור להתעמל בחדר כושר והבנתי שאחרי אימון לא כדאי להניק, האם אני יכולה להתחיל לתת לה בקבוק אחד 3 פעמים בשבוע של סימילק במקום הנקה (מאחר ועם השאיבות אני לא מסתדרת)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה לקראת חזרה לעבודה - תגובה
הדס חבקין18/02/2011הי קארין,
בנוגע לחזרה לעבודה- ביתך תהיה כבר בת חצי שנה ותאכל כבר אוכל מוצק + מנה אחת של חלב , כאשר בסביבות גיל 8-9 חודשים היא כבר כמעט לא תצטרך מנה של חלב בשעות שאת עובדת ואז ניתן בהחלט להניק בבוקר-לפני שאת יוצאת , כשתחזרי ובלילה.
הגוף מתרגל למה שמרגילים אותו.. אין לך מה לדאוג לפני שאת יוצאת לעבודה, כאשר תצאי לעבודה , תוך מספר ימים גופך "יבין" את השעות שבהן עובדת ויפסיק לייצר חלב. לגבי אי נוחות וגודש- תצטרכי לסחוט קצת חלב ידנית על מנת להרגיש הקלה וגופך יעשה את שאר העבודה..
אני לא יודעת על זה שאסור להניק אחרי אימון כושר. מי אמר לך ומה המקורות שלו? לא נשמע לי הגיוני...
תהיה לך בעיה לתת תמ"ל במקום הנקה כיוון שגופך מייצר חלב בזמן הזה-יהיה גודש..
בהצלחה ושבת שלום,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)