הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    בני
    17/12/2007

יש לי תינוק בן חודשיים ואני רוצה להניק אותו, הקירבה לילד חשובה גם במגע עם האב. זה אמנם לא קורה בדרך כלל אבל אני מאמין שזה חיוני לקשר שלנו. האם שמעתן על דברים כאלו, אנשים כאלו שאני יכול לשוחח איתם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• תשובה לבני

ג'ניס זאוסמר
    17/12/2007

שלום רב,
    אני מבינה את הצורך שלך למגע וקשר עם תינוקך, וזה חשוב וטבעי ביותר.
    אבל - הטבע קבע שנשים נכנסות להריון, יולדות ומניקות. גוף של אישה בהריון ,בעזרת הורמוני ההריון, מכין ומפתח את השדיים לייצור חלב. כב משבוע 16-18 של ההריון קיים כבר חלב בשד.
    אנחנו מבינים מזה שלא מספיק רק ללדת ולהניק אלה לעבור את החודשים הרבים של הריון והשפעת ההורמונים על הגוף. שדיים של גבר לא מפותחים דיו לייצור חלב.גברים לא חובים מחזור כל חודש ולכן אין פיתוח השד והבלוטות, ואין הריון.....
    קיימים כל מיני סיפורים על גברים מניקים במצבים משונים ואחרים אבל כנראה שהסיפורים הללו הם "אגדות אורבניות". מין סיפורים העוברים שינויים ושיפורים בזמן כדי שישמעו יותר מעניינים או מוזרים.
    אני חושבת שהשאלה כאן היא לא "איך להניק אותו?" אלה "איך "להתקרב ולהתקשר לתינוק?"
    מעבר לאוכל אתה יכול לעשות כל דבר - לחתל, אמבטיה, טיולים, הרבה בידיים, מגע עור לעור (להוריד חולצה שלך ןשלו ולהתקרבל) ועוד ועוד.
    ככל שיעבור הזמן אתה תראה שהתינוק יוצר קשר עם הסביבה וגם איתך כמובן וזה יספק אותך יותר.
    הפידבק שתקבל מתינוקך יעודד אותך ויגביר את תחושת ההתאהבות שבך.
    תהה ממנו
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו