מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף - חיתולים יבשים והידלדלותמתוסכלת01/03/2011
שלום,
בתי בת חודשיים עד עכשיו - הנקה מלאה בלבד.
ביומיים שלושה האחרונים שמתי לב כי יש פחות חיתולים רטובים.
זה הגיע למצב שיש 2-3 חיתולים רטובים (רטובים מעט מאוד!)ביממה + 2-3 חיתולים עם קקי.
בנוסף - רוב הזמן היא לא ששה לאכול. וכשהיא כבר כן מעוניינת, אחרי דקות ספורות היא מתעצבנת ומתחילה לצרוח. לפעמים זה נגמר בקקי וגזים ולפעמים לא, אבל תמיד תמיד היא לא חוזרת לינוק אח"כ.
ניסיתי אחרי ההנקה לשאוב ויצא ממש מעט (פחות מ 50 סמ"ק).
אני לוקחת חלב - רב כל שעתיים בערך, אך לא נראה שזה עוזר.
הרופא שראה אותה היום אומר שהיא לא מיובשת, אך בשבוע האחרון עלתה רק 60 ג'.
לא הציע להוסיף תמ"ל בנתיים.
(נולדה בדיוק לפני חודשיים ושבוע במשקל 2480 והיום - 4160)
איך אני מצילה את ההנקה???
נורא חשוב לי להניק, אבל נראה לי כאילו החלב פשוט נגמר....
חוצמזה, בהנקות האחרונות נראה כאילו השד לא התרוקן לגמרי - אבל עדיין לא הצלחתי לשאוב (שואבת במיני אלקטריק)
חזרתי לשתות בשבוע האחרון קפה הפוך - האם יכול להיות קשר? האם קפה מייבש חלב?
ושאלה אחרונה -0 במידה ועדיין יש מעט חלב - האם בטוח יהיה אפשר להגדיל את הכמות??
חייבת עצה....שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עם אותה הבעיה... אנא, עזרתכן
הילה03/03/2011מתוסכלת יקרה,
אני בדיוק באותו מצב אך עם תינוק בן חודש ושבוע. זהו ילד שלישי ולא הייתה לי תופעה כזו בהריונות קודמים.
מזה מס' ימים ישנה תחושה כי אני מייצרת פחות חלב (בעיקר בשד ימין), עד לפני 4 ימים שאבתי כ-120 CC בשאיבה משד אחד ועכשיו אני מוציאה בקושי 50 CC רוב הזמן ולא ברור לי מדוע (אני בהנקה מלאה בלבד).
אני יודעת שזה לא מנחם אותך אבל אני מחכה בשקיקה לראות מה ימליצו לנו,
שיהיה בהצלחה!!!
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות
מתוסכלת06/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - חיתולים יבשים והידלדלות - תגובה
לילי עוזיאל14/03/2011שלום לך,
מכיוון שההנקה מאוד חשובה לך כדאי לך להפגש עם יועצת הנקה.
לעיתים כל מה שצריך במצבך היא טכניקת הנקה יותר נכונה. אפשר יהיה לדעת רק לאחר צפיה בהנקה.
המשיכי לעשות מעקב שקילה לעיתים תכופות כדי לוודא שאכן הילדה אינה מתייבשת.
אפשר בהחלט להגביר כמות חלב ברוב המקרים, בעיקר אם מטפלים בכך מהר.
בהצלחה רבה,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)