בלגן בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלגן בהנקה
    יערית
    13/03/2011

הנסיכה שלי בת חודש וחצי, ניזונה מהנקה בלבד. לאחר שהגענו ל"הסדר" לפיו היא אוכלת כל שעה וחצי מנות קטנות (בהתחלה זה היה עשר דקות, בהמשך חמש דקות), היא נרדמת. ניסיונותיי להעירה לא צולחים (אולי אני עדינה מדי כי כואב לי הלב להפריע לה, אבל גם ניסיונות אלה יוצרים אצלה אי נוחות, פתיחת העיניים ויניקה של עוד כדקה, אבל לא יותר מזה). מעבר לזה, השינה שלה קצרה מאוד כי היא לא מספיקה לעשות גרעבס ואז מתעוררת כי זה מציק לה, נזקקת לעזרתי, ואז שוב אני מנסה להרדימה, לפעמים מצליחה ולפעמים לא, ואז כבר הגיע הזמן לאכול שוב....
    העניין הוא שכיום הצטמצנו לאכילה מדי כשעה למשך 2-3 דקות. כאן זה כבר נראה שמשהו לא תקין. מה גם שזה מעייף ומתיש אותי, אני לא מתפנה לעשות כלום. היא מצידה בקושי ישנה, נהיית עצבנית מחוסר שינה ומתקשה להרדם.

בקיצור- נכנסנו ללופ שאני לא יודעת איך לצאת ממנו.
    מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלגן בהנקה

הוספת תגובה

• בלגן בהנקה - תגובה

לילי עוזיאל
    14/03/2011

הי יערית,

אני ממליצה לך בחום להשקיע ולהפגש בהקדם האפשרי עם יועצת הנקה שתעזור לכם לעלות על דרך המלך עם ההנקה. יתכן שיש סיבה בגללה היא מתעייפת כל כך מהר על השד. בהנקה בדרך כלל ככל שמטפלים באתגרים בשלב יותר מוקדם, ככה יותר קל להתגבר עליהם.
    בנוסף אני חושבת שכדאי שתשקלי את הילדה לברר אם העליה במשקל תקינה. שיפור ההנקה יסייע גם לעליה תקינה במשקל אם יש בכך צורך.

בהצלחה רבה,
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו