מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלגן בהנקהיערית13/03/2011
הנסיכה שלי בת חודש וחצי, ניזונה מהנקה בלבד. לאחר שהגענו ל"הסדר" לפיו היא אוכלת כל שעה וחצי מנות קטנות (בהתחלה זה היה עשר דקות, בהמשך חמש דקות), היא נרדמת. ניסיונותיי להעירה לא צולחים (אולי אני עדינה מדי כי כואב לי הלב להפריע לה, אבל גם ניסיונות אלה יוצרים אצלה אי נוחות, פתיחת העיניים ויניקה של עוד כדקה, אבל לא יותר מזה). מעבר לזה, השינה שלה קצרה מאוד כי היא לא מספיקה לעשות גרעבס ואז מתעוררת כי זה מציק לה, נזקקת לעזרתי, ואז שוב אני מנסה להרדימה, לפעמים מצליחה ולפעמים לא, ואז כבר הגיע הזמן לאכול שוב....
העניין הוא שכיום הצטמצנו לאכילה מדי כשעה למשך 2-3 דקות. כאן זה כבר נראה שמשהו לא תקין. מה גם שזה מעייף ומתיש אותי, אני לא מתפנה לעשות כלום. היא מצידה בקושי ישנה, נהיית עצבנית מחוסר שינה ומתקשה להרדם.
בקיצור- נכנסנו ללופ שאני לא יודעת איך לצאת ממנו.
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלגן בהנקה - תגובה
לילי עוזיאל14/03/2011הי יערית,
אני ממליצה לך בחום להשקיע ולהפגש בהקדם האפשרי עם יועצת הנקה שתעזור לכם לעלות על דרך המלך עם ההנקה. יתכן שיש סיבה בגללה היא מתעייפת כל כך מהר על השד. בהנקה בדרך כלל ככל שמטפלים באתגרים בשלב יותר מוקדם, ככה יותר קל להתגבר עליהם.
בנוסף אני חושבת שכדאי שתשקלי את הילדה לברר אם העליה במשקל תקינה. שיפור ההנקה יסייע גם לעליה תקינה במשקל אם יש בכך צורך.
בהצלחה רבה,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)