להפסיק הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להפסיק הנקה
    סלי
    18/03/2011

שלום ובוקר טוב
    בני בן החודש אוכל משולב הנקה מעט,ומטרנה 120
    אני מאוד רוצה להפסיק להניק ,וניסתי כמו שאומרים לדלג על ארוחות,דילגתי על 3 ארוחות ועדיין יש חלב ,ברור לי שהחלב לא מפסיק ישר ,אפילו נשאר כמה חודשים עד שנגמר
    אבל אומרים שאם רוצים בדרך הטבעית להפסיק ולייבש החלב צריך לדלג על ארוחות ההנקה ניסיתי ונוצר לי גודש עם כאבים ,ובנוסף פתאום יצא לי חלב על החולצה ,אני לא רוצה לייבש עם כדור מהרופא נשים ממש לא רציתי בדרך הטבעית הבנתי שאפשרי גם עם כרוב
    יש לציין שאני מניקה מצויין וזה גם ילד שני אז כך שיש לי ניסיון רב ואני בטוחה שהתינוק יונק תקין בדיוק טופס את העטרה כמו שאומרים
    עזרי לי בבקשה בתשובתך
    סלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להפסיק הנקה

הוספת תגובה

• להפסיק הנקה - תגובה

הדס חבקין
    21/03/2011

הי סלי,
    אכן, מתחילים עם דילוג על ארוחה אחת וכעבור שבועיים על עוד ארוחה וכיו"ב.
    יש להתחיל עם ארוחה מסוימת -נניח של 10 בבוקר ואז אחרי שבועיים להוריד גם את של 10 בלילה וכך עד שכל הארוחות הופכות לתמ"ל במקום ההנחה.
    הפטנט עם הכרוב הוא- לשים את הכרוב במקפיא וכשהוא קפוא, להוציא עלה עלה ולעטוף את השד (לא על הפיטמה) למשך 20 דקות. ניתן לחזור על הפעולה פם בשעה-שעתיים.
    בהצלחה,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו