חימום חלב ותלמ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חימום חלב ותלמ
    מורן
    19/03/2011

שלום
    מאז שנולדו התאומות שלי הן אוכלות חלב שאוב ותל"מ. בדרך כלל אני מכינה בקבוקים מראש במקרר ולקראת הארוחה מחממת במחמם בקבוקים חשמלי.

לפעמים הבנות נרדמות שוב בזמן שהבקבוק מתחמם.
    רציתי לדעת מה לעשות במקרה כזה, האם להשאיר את החלב/תל"מ במחמם הבקבוקים למשך רבע שעה-חצי שעה או להוציא ולהשאיר בחוץ ואחר כך לחמם עוד קצת?

בנוסף, מכיוון שאין לי מספיק חלב בשאיבה אחת לארוחה מלאה אני שומרת במקרר בכלים נפרדים ומצרפת מספר שאיבות לארוחה אחת. האם זה פוגע באיכות החלב?

תןדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חימום חלב ותלמ

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה

מורן
    22/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חימום חלב ותלמ - תגובה

הדס חבקין
    23/03/2011

הי מורן,
    לגבי חלב אם-מותר לחלב אם מחומם להשאר עד כשעה מחוץ למקרר- אם אינך בטוחה אם כעת שעת ההאכלה , נסי לחמם כמות קטנה מכמות של ארוחה שלמה , כך לא תאלתי לזרוק..
    ניתן לצרף חלב ממספר שאיבות לארוחה אחת אך כדאי לעשות זאת מבקבוקים נפרדים.
    בנוגע לתמ"ל- ישנן הוראות על גבי הקופסא וכמדומני לא מומלץ להכין מראש את הפורמולה .
    בהצלחה,
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו