מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נא לתת תשובהרורו21/03/2011
יש לי תאומות בגיל שנה ושלושה חודשים, עד גיל 6 חודשים הנקתי אותם הנקה מלאה בלי תוספת של חלב אחר.
הבנות עכשיו אוכלות הכל ואני עדיין מניקה אותם כתוספת,הם לא שותים חלב אחר חוץ מההנקה.
האם החלב עדיין טוב או עדיף שאפסיק הנקה ולתת להם חלב מטרנה או סימילאק.
האם זה מזיק לגוף שלי שאני מניקה שתיים עד גיל כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לתת תשובה - תגובה
לילי עוזיאל21/03/2011שלום רורו,
הנקה מומלצת לפחות עד גיל שנתיים בתוספת מזון מוצק בהתאם להתפתחות הילדות. זו המלצת ארגון הבריאות העולמי.
כל עוד ההנקה נעימה לך ולתרומות שלך - אין כל סיבה להפסיק.
כל עוד את מקפידה על תזונה בריאה ומזינה עבורך אין כל חשש לבריאותך כתוצאה ממנהרה - ההיפך הוא הנכון. הנקה ממושכת מגינה עליך בין היתר כיוון שמפחיתה את סיכונך לחלות בסוגי סרטן שונים כגון סרטן השד ומקטינה סיכוייך ללקות בהתדלדלות העצם.
תרווי נחת מבנותייך ומההנקה.
שלך, לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)